Sledite paketu s Ship24

Univerzalno sledenje pošiljk pri UPS, FedEx, DHL, USPS, China Post in drugih!

Zaupajo jim logistična podjetja, tržnice in prodajalci po vsem svetu.

Povezani kurirji 1524+
Spremljanje kakovosti podatkov 24/7
Sledenje pošiljk 300M+

Vse svoje pošiljke imejte organizirane in na vidnem mestu z našo nadzorno ploščo pošiljk

Ne glede na to, ali sledite enemu ali milijonu, je nadzorna plošča za sledenje pošiljk zmogljivo orodje za sledenje, ki vam pomaga biti na tekočem s potovanjem paketa od začetka do konca. Izberite dodajanje več paketov z enim kopiranjem in lepljenjem ali celo dodajte do 100.000 paketov v eno datoteko CSV.

Ship24 Shipment Tracking Dashboard

Popolne rešitve IOSS iz Ship24

Popolne rešitve IOSS

Naša rešitev IOSS ne bo zagotovila le veljavne številke IOSS, temveč bo podpirala tudi vso tekočo administracijo, povezano z DDV, v zvezi z vsem blagom, poslanim v katero koli državo EU.

Hitra integracija IOSS

Specializirani smo za poenostavitev poslovnih prehodov IOSS na nova pravila EU o DDV, da lahko izkoristijo vse prednosti IOSS.

Popolne prednosti IOSS

Zagotovite kupcem v EU najboljšo izkušnjo po nakupu s posrednikom IOSS, ki ponuja popolno preglednost in odstrani vse skrite stroške.

Konkurenčna prednost za prodajo v EU

Stroškovno učinkovit in hiter uvoz, ki vašim strankam zagotavlja vrhunsko izkušnjo.

Davčno zastopstvo po vsej EU

Nudimo popolno zastopanje DDV, ki zagotavlja, da izpolnjujete vso skladnost z DDV v EU, vključno z mesečno podporo za vložitev in preverjanje predložitve s strani naše strokovne ekipe.

Najboljša podpora v razredu

Kot mednarodni strokovnjaki za pošiljanje ponujamo najboljše v svojem razredu univerzalne možnosti sledenja in pošiljanja, naše celovite rešitve IOSS pa odražajo našo zavezanost k optimizaciji izkušenj naših strank.

People working on laptops

Dostava iz Kitajske rešitve

Zmogljive rešitve za API za sledenje in Webhook

Dostop do več kot 1200 kurirskih in logističnih podjetij

Samo z uporabo vaše sledilne številke lahko Ship24 takoj prepozna, kateri kurir obdeluje vaš paket, da vam prinese najnovejše informacije o sledenju na vašem paketu.

Funkcija sledenja več nosilcem

Naše sledenje od konca do konca pomeni, da tudi če vašo pošiljko opravlja več kurirjev, boste še vedno prejemali 100-odstotno obvestilo o spremljanju dogodkov, ko se zgodijo.

Izjemno hitra integracija

Oglejte si našo dokumentacijo, če želite izvedeti, kako enostavno je v samo nekaj minutah opremiti svoje podjetje z zmogljivim API-jem za sledenje.

Podatki z umetno inteligenco

Od prepoznavanja vzorcev sledilne številke do pametnega zaznavanja statusa paketov je umetna inteligenca vgrajena v jedro našega sistema.

Najboljša podpora v razredu

Odzivna interna podporna skupina, sestavljena iz mednarodnih strokovnjakov za ladijski promet, s podjetniškimi SLA/namenskimi upravitelji računov, ki so na voljo za širše potrebe.

Zagotovljeno sledenje od konca do konca

Tudi če se vaša številka za sledenje spremeni na poti, bo naš API še vedno pridobival in zagotavljal najnovejše informacije o sledenju na vašem paketu.

Sledenje paketov od konca do konca za več kot 1200 kurirjev

Univerzalni sistem za sledenje Ship24 je najhitrejša storitev sledenja, ki hkrati skenira na tisoče trgovin in logističnih ponudnikov, da dostavi najnovejše podatke o vašem paketu, kjer koli po svetu.

Preprosto vnesite številko za sledenje na spletno mesto in takoj dobite informacije o sledenju v realnem času za vse svoje pakete in pakete!

Popolne rešitve za sledenje za podjetja in posameznike

Ship24 zagotavlja 100 odstotkov spremljanja posodobitev dogodkov, ko se zgodijo, v čim bližjem realnem času.

Pridružite se milijonom, ki spremljajo svoje pakete s strokovnjaki za pošiljanje in sledenje, in pozdravite sledenje brez stresa.

Ustvarite brezplačen račun
tracking solution image

Pošiljanje paketa z nacionalno poštno službo? Zagotavljamo vaše sledenje.

Canada Post

Canada Post sledenje pošiljki

Canada Post je nacionalni poštni operater v Kanadi in ena najpogosteje uporabljanih storitev dostave paketov v regiji. Ponuja domače in mednarodne dostavne storitve in se uporablja tudi kot prevoznik zadnje milje v sodelovanju z drugimi nacionalnimi poštnimi službami in zasebnimi kurirji. Sledite lahko svojemu paketu Kanadske pošte ali kateremu koli paketu, ki ga obravnava Kanadska pošta, ne da bi se morali prijaviti na njihovo spletno stran. Vnesite svojo številko za sledenje Kanadske pošte na spletno mesto Ship24 in pridobite popolne informacije o sledenju paketu, kjer koli na svetu je.
Sledite paketu z Canada Post
Japan Post

Japan Post sledenje pošiljki

Japonska pošta je velika nacionalna poštna služba, ki ponuja mednarodno dostavo v sodelovanju z drugimi poštnimi operaterji, kurirji in ponudniki logistike. Japonska pošta obravnava veliko naročil prek e-trgovine in dostave na spletni tržnici doma in v tujini. Pri Ship24 lahko dobite popolne informacije o sledenju japonske pošte za kateri koli paket, ki ga obravnava ta organizacija.
Sledite paketu z Japan Post
USPS

USPS sledenje pošiljki

United States Postal Services (USPS ali US Post) je nacionalni ameriški poštni operater in eden največjih operaterjev dostave paketov po vsem svetu. USPS ponuja možnosti dostave po vsej ZDA in mednarodne dostave. USPS dostavlja po zračnem, kopenskem in pomorskem prometu, vendar se paketi pogosto predajo kurirju tretje osebe ali drugi državni poštni službi, ko prispejo v ciljno državo. Ship24 ponuja popolno sledenje pošiljke USPS, ne glede na to, kam potuje vaš paket, in zagotavlja 100 odstotkov obvestil o lokaciji in statusu na poti.
Sledite paketu z USPS
India Post

India Post sledenje pošiljki

Indijska pošta, imenovana tudi Ministrstvo za pošte, je nacionalna poštna služba države. S 155.015 poštami po vsej državi ima indijska pošta eno največjih mrež poštnih uradov na celem svetu. Ne glede na to, ali gre za hitri ali priporočeni paket, lahko spremljate svoj paket India Post na domači strani Ship24 in prejemate dogodke v realnem času o tem, kje in kdaj bodo vaši paketi prispeli.
Sledite paketu z India Post
La Poste

La Poste sledenje pošiljki

La Poste je nacionalni pododdelek poštnih storitev matične družbe Le Groupe La Poste s sedežem v Franciji. La Poste ponuja številne poštne storitve za pošto, pakete in drugo ter storitve kot pomembno logistično rešitev v srednjeevropski špediciji. Sledenje La Poste je lahko težavno samo prek spletnega mesta prevoznika, zato na tisoče podjetij in posameznikov svoje sledenje preklopi na Ship24, aplikacijo za sledenje več operaterjem z univerzalno pokritostjo.
Sledite paketu z La Poste
China Post

China Post sledenje pošiljki

Kitajska pošta je ena največjih nacionalnih poštnih storitev na svetu, dodatno okrepljena s storitvijo ePacket in China Post EMS, vsako leto obdela milijone paketov in paketov. Medtem ko Kitajska še naprej doživlja svoj razcvet e-trgovine, je tudi prvi odgovorni za veliko mednarodnih pošiljk, ki se posredujejo drugim kurirjem na njihovem potovanju po vsem svetu. Ship24 vam ponuja brezplačne informacije o sledenju kitajske pošte za celotno potovanje paketa, ne glede na to, ali ga v celoti obravnava kitajska pošta ali drug kurir in ali gre skozi več držav, Ship24 vas pokriva.
Sledite paketu z China Post
PostNL

PostNL sledenje pošiljki

Leta 1998 je bilo iz TNT NV, prejšnjega oddelka TNT express, ustanovljeno javno nizozemsko podjetje za dostavo in poštne storitve PostNL. Danes PostNL ponuja različne poštne storitve in storitve dostave paketov po vsej Nizozemski ter logistične storitve v državah, vključno z Nemčijo, Združenim kraljestvom, Italijo in Belgijo. Če želite pridobiti najnovejše podatke o sledenju o trenutnem statusu vaših paketov, preprosto vnesite do 10 številk za sledenje PostNL v univerzalni sistem za sledenje s Ship24.
Sledite paketu z PostNL
Royal Mail

Royal Mail sledenje pošiljki

Royal Mail je nacionalna poštna služba Združenega kraljestva, ki zagotavlja domače, mednarodne in zadnje končne logistične storitve v Združenem kraljestvu. Njegove glavne paketne storitve vključujejo dostavo, EMS in špedicijo. Poštna storitev je ena najstarejših na svetu, vendar je danes še vedno zelo pomembna pri pomoči pri dostavi storitev e-trgovine v Združeno kraljestvo iz krajev, kot sta Amerika in Azija. Ship24 ponuja popolno možnost sledenja Royal Mail za vse pakete, ki potujejo s tem operaterjem.
Sledite paketu z Royal Mail
PHLPost

PHLPost sledenje pošiljki

Filipinska poštna korporacija, znana tudi kot PHLPost, je nacionalna poštna služba na Filipinih. PHLPost že več kot 200 let posveča svoje storitve ljudem doma in v tujini. PHLPost ima trenutno več kot 1300 pošt po vsej državi z več kot 8000 zaposlenimi. Če želite slediti svojim paketom v realnem času, sledite svojim številkam za sledenje PHLPost na univerzalnem sistemu za sledenje, Ship24. Sledite do 10 sledilnim številkam hkrati in dobite takojšnje rezultate.
Sledite paketu z PHLPost
Oglejte si več nacionalnih poštnih storitev, ki jih spremljamo →

Sledite svojemu paketu po vsem svetu in pri več kurirskih službah, vse na enem mestu

FedEx

FedEx sledenje pošiljki

FedEx je eno največjih kurirskih in logističnih podjetij na svetu, ki poleg običajnih in mednarodnih poštnih storitev ponuja tudi SmartPost. FedEx je vključen v dostavo od konca do konca in dostavo tretjih oseb za številne trge in podjetja, vključno z dostavo zadnje milje. Ne glede na dostavno službo FedEx, ki jo uporabljate, prejmite vsa obvestila o sledenju, ki so na voljo za vaše naročilo, kadar koli jih potrebujete, s Ship24.
Sledite paketu z FedEx
DTDC

DTDC sledenje pošiljki

DTDC je kurirska dostava, ki ponuja hitro dostavo paketov v Indiji. Ustanovljeno je bilo leta 1990 in ima sedež v Bangaloreju v Indiji. DTDC je partner evropske kurirske službe DPD. Danes DTDC upravlja več kot 570 lokacij po vsej Indiji. Pridobite najnovejši status sledenja kurirske službe DTDC na univerzalnem sistemu za sledenje, kot je Ship24.
Sledite paketu z DTDC
DHL

DHL sledenje pošiljki

DHL je vodilno kurirsko podjetje na trgu, ki ponuja več mednarodnih storitev dostave paketov. Čeprav ima DHL sedež v Evropi, ima resnično svetovni doseg s pisarnami in lastnimi logističnimi flotami v Afriki, Aziji in Ameriki. Ne glede na to, kam ali od koder je namenjen vaš paket, lahko s Ship24 spremljate svoje pošiljke DHL od odpreme do dostave.
Sledite paketu z DHL
Hermes/Evri

Hermes/Evri sledenje pošiljki

Hermes, zdaj preimenovan v Evri, je mednarodno kurirsko podjetje s sedežem v Hamburgu v Nemčiji. S preoblikovanjem imena in logotipa želimo povečati ugled podjetja. Hermes/Evri predstavlja vodilne trgovinske in logistične storitve v panogi ter sodeluje z vse večjim številom tujih logističnih podjetij. Sledite do 10 paketom in prejemajte dogodke v realnem času, tako da vnesete svoje sledilne številke Hermes/Evri na domači strani Ship24 in uživate v potovanju svojih paketov, dokler ne dosežejo vašega praga.
Sledite paketu z Hermes/Evri
Delhivery

Delhivery sledenje pošiljki

Delhivery je indijsko kurirsko in logistično podjetje s sedežem v Gurugramu v Indiji. Ustanovljeno je bilo maja 2011 v Delhiju. Danes je Delhivery trenutno hitro rastoča storitev hitre dostave in izpolnitve za indijske trgovce v e-trgovini. Delhivery ima trenutno 85 skladišč in 24 avtomatiziranih sortirnih centrov, v prihodnosti pa jih namerava razširiti na še več. Pridobite najnovejše posodobitve o lokaciji in statusih svojih paketov tako, da vnesete svojo številko za sledenje Delhivery na Ship24, brezhiben in priročen način, da stopite v stik s svojimi paketi.
Sledite paketu z Delhivery
UPS

UPS sledenje pošiljki

United Parcel Service (UPS) je ena največjih zasebnih kurirjev na svetu. Sedež ima v ZDA, vendar ponuja mednarodne poštne dostavne storitve tako kot celoviti kurir, špediter kot tudi storitve dostave zadnje milje. Znana je po izjemno hitrih dobavnih rokih, z vrhunskimi storitvami dostave naslednji dan, ki jih pogosto izvaja njena interna letalska družba UPS. S Ship24 lahko sledite kateremu koli paketu UPS. Preprosto vnesite številko za sledenje na spletno mesto in takoj dobite rezultate o tem, kje je vaš paket!
Sledite paketu z UPS
TNT

TNT sledenje pošiljki

Thomas Nationwide Transport, znan tudi kot TNT, je podjetje, ki je prvotno začelo v Avstraliji in zdaj dostavlja v številne države po vsem svetu. V obdobju 50 let je zraslo v globalno podjetje, ki dostavlja z lastno floto letal. Leta 2016 je TNT postal del FedExa. Sledite do 10 paketom TNT na domači strani Ship24.
Sledite paketu z TNT
GLS

GLS sledenje pošiljki

General Logistics System, znan tudi kot GLS, je logistično kurirsko podjetje s sedežem v Amsterdamu na Nizozemskem. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1999, je specializirano za pošiljanje in distribucijo paketov po vsem svetu ter služi večini držav v EU in zveznih držav v ZDA. Sledite svojim paketom tako, da vnesete svoje sledilne številke GLS s Ship24, univerzalnim spletnim mestom za sledenje.
Sledite paketu z GLS
Yodel

Yodel sledenje pošiljki

Yodel je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ponuja kurirske in dostavne storitve ter je poleg Royal Mail eno najpogosteje uporabljenih podjetij. Oba kurirja je mogoče slediti s pomočjo Ship24, kot tudi na tisoče drugih po vsem svetu. Pridružite se tisočim posameznikom in podjetjem, ki zagotavljajo, da imajo pokritost sledenja po vsem svetu na enem mestu, z uporabo Ship24.
Sledite paketu z Yodel
DPD

DPD sledenje pošiljki

Dynamic Parcel Distribution (DPD) je mednarodna storitev hitre dostave s sedežem v Evropi. DPD ima preko 830 terminalov v več kot 40 državah sveta. Vendar pa s funkcijo univerzalnega sledenja paketov Ship24 ni pomembno, od kod je vaš DPD paket odposlan ali kam dostavljen, vedno lahko dobite najnovejše informacije o sledenju tukaj.
Sledite paketu z DPD
Yanwen

Yanwen sledenje pošiljki

Yanwen je eno največjih logističnih podjetij na Kitajskem in je prednostni partner za dostavo izdelkov, naročenih pri Alibabi. Ne glede na to, ali redno kupujete pri Alibabi ali redno uporabljate Yanwen, lahko dobite 100-odstotno spremljanje posodobitev dogodkov in obvestil za vse pakete, poslane z Yanwen. Zagotovite si univerzalno sledenje Yanwen za vse paketne storitve Yanwen, vključno z ePacket in SF-Express, s Ship24.
Sledite paketu z Yanwen
Ekart Logistics

Ekart Logistics sledenje pošiljki

Ekart je indijsko podjetje za logistiko in dobavno verigo, ustanovljeno leta 2009. Ekart je pomagal Flipkartu, največjemu indijskemu trgu, pri inoviranju storitev dostave z gotovino in zagotavljanja še isti dan. Ekart vsak mesec dostavi do 10 milijonov na več kot 3800 poštnih številk. S Ship24 lahko vnesete do 10 Ekartovih številk za sledenje in dobite najnovejše posodobitve sledenja na svetovno znanem spletnem mestu tretje osebe.
Sledite paketu z Ekart Logistics
Oglejte si vse zasebne kurirje →

Sledite naročilom z vseh vaših najljubših tržnic, tukaj

Za najboljše sledenje na vseh vaših najljubših tržnicah in spletnih trgovinah izberite strokovnjake za sledenje paketov, Ship24.

AliExpress

AliExpress sledenje pošiljki

AliExpress je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih tržnic na Kitajskem, ki prodaja in pošilja blago, od gospodinjskih pripomočkov in oblačil do elektronike in dodatkov za hišne ljubljenčke. Pakete AliExpress običajno pošilja Yanwen, vendar jih lahko v nekaterih okoliščinah obravnavajo tudi drugi zasebni kurirji, včasih pa tudi kitajska pošta. Ship24 ponuja sledenje pri vseh kurirjih, ki se uporabljajo za naročila na AliExpressu.
Sledite paketu z AliExpress
Wish

Wish sledenje pošiljki

Wish marketplace je med 10 največjimi kitajskimi e-trgovinskimi podjetji, ki kupcem ponuja dostop do nekaterih najbolj konkurenčnih cen širokega nabora izdelkov. Medtem ko lahko naročilom in paketom Wish sledite s sledilnikom pošiljanja Wish, ker to podjetje uporablja več različnih kurirjev, je Ship24 najboljši način za zagotovitev dostopa do sledenja od konca do konca vaše pošiljke želja.
Sledite paketu z Wish
eBay

eBay sledenje pošiljki

eBay je izjemno priljubljena tržnica med podjetji in stranko, ki ponuja dostavo blaga prek neodvisnih logističnih ponudnikov, ladijskih prevoznikov, carinskih posrednikov, drugih podizvajalcev in špediterjev. Ker eBay uporablja več operaterjev, je priporočljivo slediti s storitvijo sledenja, ki ima funkcijo navzkrižne kurirske službe, kot je Ship24.
Sledite paketu z eBay
Amazon

Amazon sledenje pošiljki

Amazon.com je daleč največji svetovni spletni trgovec z resnično globalno prisotnostjo. Poleg prodaje široke palete blaga ter nekaterih pretočnih in tehnoloških storitev Amazon vodi tudi lastno Amazonovo dostavo paketov in logistično vejo, ki vključuje Amazonove storitve sledenja paketom. Amazon še vedno uporablja druge logistične operaterje tretjih oseb, zlasti za dostavo v zadnjem kilometru.
Sledite paketu z Amazon
Etsy

Etsy sledenje pošiljki

Etsy je najbolj priljubljena tržnica za edinstvene in ustvarjalne izdelke in se uporablja po vsem svetu. Tržnica privablja kupce, ki iščejo posebne, ročne izdelke. Medtem ko Etsy olajšuje prodajo blaga, je mednarodno pošiljanje Etsy zunanjega izvajalca logističnim podjetjem in poštnim operaterjem, kot sta USPS in FedEx v ZDA, a številni drugi v tujini.
Sledite paketu z Etsy
ASOS

ASOS sledenje pošiljki

ASOS, eno največjih modnih spletnih mest na svetu, vsako leto sprejme na milijone naročil za dostavo. Za dostavo običajno skrbita logistiki WN Direct in TRAKPAK, pogosto pa se uporabljajo tudi podizvajalci. Prepričajte se, da imate zanesljivo sledenje ASOS s Ship24.
Sledite paketu z ASOS
Lazada

Lazada sledenje pošiljki

Lazada je med najboljšimi spletnimi tržnicami v jugovzhodni Aziji. Spletni nakupovalni velikan je na voljo v več državah, vključno z Indonezijo, Malezijo, Filipini, Vietnamom, Tajsko in Singapurjem. Lazada naročila dostavlja bodisi lastna logistična podružnica, Lazada eLogistics ali drugi zasebni kurirji, vključno z ABX Express, GDEX, Poslaju, NinjaVan in TA-Q-BIN.
Sledite paketu z Lazada
Allegro

Allegro sledenje pošiljki

Allegro je najbolj priljubljena nakupovalna platforma na Poljskem in največje spletno mesto za e-trgovino v evropski regiji. Allegro ima na platformi več kot 135.000 prodajalcev in svojim strankam ponuja lepotne izdelke, igrače, oblačila in dodatke, avtomobile in široko paleto drugih izdelkov. Svoje stranke zadovoljuje s hitro in brezplačno dostavo ter sodobnim in varnim načinom plačevanja.
Sledite paketu z Allegro
Walmart

Walmart sledenje pošiljki

Walmart je ena največjih ameriških korporacij, ki upravlja več maloprodajnih verig, ki ponujajo vrsto izdelkov, vključno z vsem, od hipermarketov do veleblagovnic. Pred kratkim je Walmart izkoristil e-trgovino s ponudbo dostave živil, med drugimi storitvami, ki jih ponuja vrsta drugih operaterjev. Ne skrbite, sledenje naročilom Walmart je preprosto s Ship24!
Sledite paketu z Walmart
Rakuten

Rakuten sledenje pošiljki

Rakuten je japonska spletna trgovina, ki svojim strankam ponuja nakupovanje in vračilo denarja v več kot 3500 trgovinah. Z več kot 15 milijoni uporabnikov na njihovi platformi je Rakuten od leta 1998 zagotovil več kot milijardo dolarjev denarne podpore. Deluje tako, da trgovine plačajo Rakutenu za vsako stranko, ki jo pripeljejo v njihovo trgovino, v zameno pa Rakuten to provizijo deli s svojimi stranke.
Sledite paketu z Rakuten
Zalando

Zalando sledenje pošiljki

Zalando je večnacionalna platforma za e-trgovino, ki je specializirana za modo. Zalando ponuja dostavo strankam v več kot 15 državah, kar se večinoma izvaja prek zunanjih logističnih ponudnikov in kurirjev podizvajalcev. Ship24 ponuja sledenje vsem večjim kurirjem, ki jih uporablja Zalando, vključno z DPD, TNT, GEODIS in tako naprej.
Sledite paketu z Zalando
Taobao

Taobao sledenje pošiljki

Taobao je morda znan kot kitajski eBay, vendar je ena največjih spletnih trgovin od potrošnikov do potrošnikov na svetu in je še posebej osredotočena na končnega uporabnika. Taobao je ustvarila skupina Alibaba, naročila s spletnega mesta pa dostavlja ogromna mreža zasebnih kurirjev in nacionalnih poštnih operaterjev, zlasti ko gre za mednarodna naročila. Nekateri od teh kurirjev so JCEX, China Post EMS, ABX Express, DEX-I, GDEX, USPS in tako naprej.
Sledite paketu z Taobao
Flipkart

Flipkart sledenje pošiljki

Flipkart je hitro rastoče podjetje za e-trgovino v Bengaluruju v Indiji, ki ga je kupila ameriška maloprodajna korporacija Walmart. Velja za največje podjetje za e-trgovino v Indiji, ki svojim strankam zagotavlja izdelke, kot so pripomočki, oblačila, potrebščine za dom, knjige in drugo. Flipkart ima hčerinska podjetja, kot so Myntra, eBay.in in Ekart Logistics, ki jih uporabljajo za dostavo artiklov.
Sledite paketu z Flipkart
Tokopedia

Tokopedia sledenje pošiljki

Tokopedia je spletna tržnica s sedežem v Indoneziji, ki svojim prodajalcem ponuja tudi tehnološke rešitve. Prodajalci na Tokopediji prodajajo izbor predmetov, ki jih kupci lahko kupijo, kot so gospodinjski predmeti, mobilni telefoni, otroške potrebščine in moda. Tokopedia izstopa od drugih tržnic zaradi relativno poceni in tržnih izdelkov v primerjavi s priljubljenimi trgovinami, kot sta Lazada ali Shopee.
Sledite paketu z Tokopedia
Mercado Libre

Mercado Libre sledenje pošiljki

Mercado Libre je znano, da je največje podjetje za e-trgovino in fintech v Južni Ameriki. Je argentinsko podjetje s sedežem v Urugvaju in ima veliko blagovnih znamk in prodajalcev, ki svoje izdelke prodajajo na spletnem mestu. Kupci lahko nakupujejo pijačo, tehnologijo, dodatke za vozila, športno opremo in številne druge kategorije. Tam svoje izdelke prodajajo tudi znamke, kot so Adidas, Peugeot, Phillips in Lego.
Sledite paketu z Mercado Libre
Myntra

Myntra sledenje pošiljki

Myntra je brez dvoma eno največjih spletnih mest za e-trgovino v Indiji in velja za vse vaše modne in življenjske potrebe. S širokim izborom blagovnih znamk in artiklov na svoji platformi si Myntra prizadeva svojim strankam po vsej državi omogočiti nakupovanje z vrsto izbire najnovejših in najbolj trendovskih modnih in življenjskih izdelkov v brezskrbni in veseli izkušnji.
Sledite paketu z Myntra
Vova

Vova sledenje pošiljki

Vova se označuje kot zabavno nakupovalno izkušnjo z relativno poceni izdelki, ki so na voljo za mednarodno dostavo. Sledenje paketu Vova je preprosto, saj boste morali v iskalno vrstico na spletnem mestu Ship24 vnesti svojo številko za sledenje Vova, da dobite najnovejše informacije o lokaciji in stanju vašega paketa Vova.
Sledite paketu z Vova
Shopee

Shopee sledenje pošiljki

Shopee je še ena spletna platforma, ki kupcem omogoča povezovanje s prodajalci različnih izdelkov. Shopee je glavni tekmec Lazade, saj deluje v vzhodnoazijski regiji, v državah, kot so Indonezija, Malezija, Filipini, Vietnam in Singapur. Naročila se dostavljajo z regionalnimi kurirji, ki vključujejo ABX Express, NinjaVan, LBC Express, Black Arrow Express in Skynet.
Sledite paketu z Shopee
SHEIN

SHEIN sledenje pošiljki

SHEIN je globalna platforma za e-trgovino, ki privablja svoje potrošnike k trgovcem z modo in življenjskim slogom. SHEIN se osredotoča predvsem na žensko modo, ponuja pa tudi moška oblačila, čevlje, torbe, kose nakita ter druge modne in trendovske izdelke. S svojimi cenovno dostopnimi oblačili je njegov cilj tekmovati in premagati modne velikane, kot so Zara, ASOS, Fashion Nova in H&M.
Sledite paketu z SHEIN
TikTok

TikTok sledenje pošiljki

TikTok je video platforma kratke oblike, ki se je nedavno razširila na trg e-trgovine. TikTok bo blagovnim znamkam, prodajalcem ali trgovcem omogočil, da predstavijo svoje izdelke v sami aplikaciji. Zaenkrat je trgovina TikTok na voljo samo v Veliki Britaniji, nekaterih državah jugovzhodne Azije in ZDA. S to razširitvijo bi lahko TikTok predstavljal glavnega tekmeca titanom e-trgovine, kot sta Amazon ali eBay.
Sledite paketu z TikTok
Temu

Temu sledenje pošiljki

Temu je spletna tržnica s sedežem v Bostonu v Združenih državah, septembra 2022 pa jo je lansiralo njeno matično podjetje Pinduoduo, kitajska tržnica e-trgovine. Temu svojim severnoameriškim potrošnikom ponuja izdelke, kot so igrače, elektronika, dodatki, oblačila, gospodinjske potrebščine in druge kategorije po zelo ugodnih cenah in hitrem času dostave. Njegov namen je soočiti se z rastočimi spletnimi trgovinami, kot je SHEIN.
Sledite paketu z Temu

Zmožnost sledenja mednarodnim kurirjem na dosegu roke

Pričevanja in ocene

Mnenja naših zadovoljnih strank za sledenje paketov:

     Ship24 mi daje posodobitve po korakih za vsa moja naročila e-trgovine, ne glede na to, ali jih naročim s Kitajske ali iz Evrope. Vem, da lahko preverim stanje svojih paketov, pomeni, da vem, da moja pošiljka ni bila izgubljena ali gre na napačen cilj.

Eric Shawman
United States

     Včasih sem moral preklapljati med več spletnimi mesti za sledenje za mednarodna naročila, zdaj pa lahko vse naredim na enem mestu. To je ogromno zagotovilo, da lahko kadar koli dobim mednarodno sledenje, ne glede na to, kdo obdeluje mojo pošiljko.

Joseph Rivierdi
Italy

Podjetja, ki jim nudimo storitve IOSS, so napisala:

     Celoten postopek, od registracije do stalne skladnosti, je bil zame zelo preprost in jasen. Zdi se mi, da so predložene predloge za napoved DDV zelo uporabne in njihova ekipa je hitro odgovorila na vsa moja vprašanja.

Yuna Olcer

     Vaše spletno mesto je bilo veliko bolj izčrpno od drugih in klepetalnica je bila res v pomoč pri odgovorih na naša vprašanja. Lažje mi je priporočiti podjetje za registracijo za IOSS.

Kovaleva Sergeevna

Ship24 je enaka najboljši podpori v razredu

Tukaj v Ship24 smo ponosni na našo najboljšo podporo strankam v svojem razredu. Zato smo zgradili naše spletno mesto s temeljitimi vodniki, kakovostno vsebino s pogostimi vprašanji, funkcijo klepeta v živo in še več, tako da so vse informacije, ki jih potrebujete, tukaj.

Kako lahko sledim kateremu koli paketu s Ship24?

Kako sledim ekspresnemu paketu?

Kako sledim svoji mednarodni pošiljki?

Ali lahko spremljam točno lokacijo svojega paketa?

Kako natančno je sledenje paketom?

Ali lahko spremljam svoj paket prek SMS-a ali besedilnega sporočila?

Kje bo številka za sledenje moje pošiljke?

Ali lahko spremljam paket s svojim imenom?

Kako lahko brezplačno dostopam do sledenja naročil?

Katere posodobitve sledenja paketom bom prejel?

Kaj je sledilna številka?

Ali je ID za sledenje enak številki za sledenje?

Ali bo sledenje naročilu pomenilo, da bo dostavljeno hitreje?

Zakaj se moja številka za sledenje ne posodablja?

Zakaj ne morem slediti svojemu paketu?

Koliko časa traja, preden postane sledilna številka paketa sledljiva?

Ali lahko sledim paketu po naslovu?

Zakaj je moj paket "zataknjen v prevozu"?

Zakaj je moja pošiljka »Ni najdena«?

Mislim, da imam težave z dostavo paketov, ali lahko sledenje pomaga?

Kaj pomenijo dogodki sledenja paketom?

Kateri je najboljši način za brezplačno sledenje paketom?

Kako lahko sledim svojemu letalskemu tovoru?

Z nadaljevanjem soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij