Spåra din försändelse med Ship24

Universell spårning av försändelser som skickats med UPS, FedEx, DHL, USPS, China Post med flera!

Tillförlitlig av logistikföretag, marknadsplatser och säljare över hela världen.

Anslutna kurirer 1524+
Uppföljning av datakvalitet 24/7
Försändelser spåras 300M+

Håll alla dina försändelser organiserade och synliga med vår leveransinstrumentpanel

Oavsett om du spårar en eller en miljon, är leveransspårningsinstrumentpanelen ett kraftfullt spårningsverktyg som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med paketets resa från början till slut. Välj att lägga till flera paket med en enda copy-paste eller till och med lägga till upp till 100 000 paket i en enda CSV-fil.

Ship24 Shipment Tracking Dashboard

Kompletta IOSS-lösningar från Ship24

Kompletta IOSS-lösningar

Vår IOSS-lösning ger inte bara ett giltigt IOSS-nummer utan stödjer även all pågående momsrelaterad administration avseende alla varor som skickas till vilket EU-land som helst.

Snabb IOSS-integration

Vi är specialiserade på att effektivisera IOSS-företagsövergångar till de nya EU-momsreglerna så att de kan inse de fulla fördelarna med IOSS.

Fulla IOSS-fördelar

Säkerställ den bästa kundupplevelsen efter köp för köpare i EU med en IOSS-förmedlare som erbjuder fullständig transparens och tar bort alla dolda avgifter.

Konkurrensfördel för EU-försäljning

Kostnadseffektiv och snabb importomgång som ger en överlägsen upplevelse för dina kunder.

EU-omfattande skatterepresentation

Vi erbjuder komplett momsrepresentation som säkerställer att du uppfyller alla EU-momsöverensstämmelser, inklusive månatlig arkiveringssupport och inlämningskontroller av vårt expertteam.

Klassens bästa support

Som internationella fraktexperter levererar vi de bästa universella spårnings- och fraktalternativen i klassen och våra omfattande IOSS-lösningar speglar vårt engagemang för att optimera våra kunders upplevelse.

People working on laptops

Frakt från Kina lösningar

Kraftfulla lösningar för spårnings-API och Webhook

Tillgång till mer än 1 200 kurirer och logistikföretag

Bara genom att använda ditt spårningsnummer kan Ship24 omedelbart känna igen vilken kurir ditt paket hanteras av för att ge dig den senaste spårningsinformationen på ditt paket.

Spårningsfunktion för flera operatörer

Vår end-to-end-spårning innebär att även om din paketleverans hanteras av flera kurirer, kommer du fortfarande att få 100 procent av spårningsuppdateringarna när de inträffar.

Blixtsnabb integration

Kolla in vår dokumentation för att lära dig hur enkelt det är att utrusta ditt företag med ett kraftfullt spårnings-API på bara några minuter.

AI-aktiverad data

Från spårningsnummermönsterigenkänning till smart detektering av paketstatus, AI är inbyggt i kärnan i vårt system.

Klassens bästa stöd

Responsivt internt supportteam bestående av internationella fraktexperter, med SLA/dedikerade kontoansvariga för företag tillgängliga för bredare behov.

Garanterad spårning från början till slut

Även om ditt spårningsnummer ändras längs vägen, kommer vårt API fortfarande att hämta och leverera den senaste spårningsinformationen om ditt paket.

Heltäckande paketspårning för över 1 200 kurirer

Ship24s universella spårningssystem är den snabbaste spårningstjänsten, som skannar tusentals butiker och logistikleverantörer samtidigt för att leverera det senaste på ditt paket, var det än är i världen.

Ange helt enkelt ett spårningsnummer på webbplatsen och få spårningsinformation i realtid om alla dina paket och paket, direkt!

Kompletta spårningslösningar för företag och privatpersoner

Ship24 levererar 100 procent av spårningshändelsuppdateringarna när de inträffar, i så nära realtid som möjligt.

Gå med i de miljoner som spårar sina paket med frakt- och spårningsexperterna och säg hej till stressfri spårning.

Skapa ett gratis konto
tracking solution image

Skicka ett paket med en nationell posttjänst? Vi har din spårning täckt.

Canada Post

Canada Post Spåra Paket

Canada Post är den nationella postoperatören i Kanada och en av de mest använda paketleveranstjänsterna i regionen. Den erbjuder inhemska och internationella leveranstjänster och används också som en last-mile-transportör i samarbete med andra nationella posttjänster och privata kurirer. Du kan spåra ditt Canada Post-paket eller alla paket som hanteras av Canada Post utan att behöva logga in på deras webbplats. Ange ditt Canada Post-spårningsnummer på Ship24-webbplatsen och få fullständig spårningsinformation om ditt paket när det händer, var det än är i världen.
Spåra ditt Canada Post
Japan Post

Japan Post Spåra Paket

Japan Post är en stor nationell posttjänst som erbjuder internationell leverans i samarbete med andra postoperatörer, kurirer och logistikleverantörer. Japan Post hanterar massor av e-handelsbeställningar och marknadsplatsleveranser online både nationellt och internationellt. Du kan få fullständig spårningsinformation från Japan Post om alla paket som hanteras av denna organisation med Ship24.
Spåra ditt Japan Post
USPS

USPS Spåra Paket

United States Postal Services (USPS eller US Post) är den nationella amerikanska postoperatören och en av de största paketleveransoperatörerna i världen. USPS erbjuder leveransalternativ för hela USA och internationellt. USPS levererar via flyg-, land- och sjötransport men ofta överlämnas paket till en tredjepartsbud eller annan nationell posttjänst när de når sitt destinationsland. Ship24 erbjuder full USPS-sändningsspårning vart ditt paket än reser, och levererar 100 procent av plats- och statusmeddelanden längs vägen.
Spåra ditt USPS
India Post

India Post Spåra Paket

India Post, även kallat Department of Posts, är landets nationella posttjänst. Med 155 015 postkontor spridda runt om i landet har India Post ett av de största postkontorsnätverken i hela världen. Oavsett om det är ett Speed Post- eller ett Rekommenderat postpaket, kan du spåra ditt India Post-paket på Ship24s hemsida och få händelser i realtid om var och när dina paket kommer fram.
Spåra ditt India Post
La Poste

La Poste Spåra Paket

La Poste är den nationella posttjänstens underavdelning för moderbolaget Le Groupe La Poste, som är baserat i Frankrike. La Poste erbjuder flera posttjänster för post, paket med mera och tjänster som en viktig logistisk lösning inom centraleuropeisk spedition. La Poste-spårning kan vara svårt enbart via transportörens webbplats, därför byter tusentals företag och individer sin spårning till Ship24, applikationen för spårning av flera transportföretag med universell täckning.
Spåra ditt La Poste
China Post

China Post Spåra Paket

China Post är en av de största nationella posttjänsterna i världen, förstärkt ytterligare av dess ePacket och China Post EMS-tjänster, den hanterar miljontals paket och paket varje år. Eftersom Kina fortsätter att gå igenom sin e-handelsboom, är det också den första etappen för många internationella försändelser som skickas vidare till andra kurirer längs deras resa över hela världen. Ship24 erbjuder dig gratis China Post-spårningsinformation för hela förloppet av ett pakets resa, oavsett om det hanteras helt av China Post eller en annan kurir, och oavsett om det passerar genom flera länder, har Ship24 dig täckt.
Spåra ditt China Post
PostNL

PostNL Spåra Paket

1998 bildades PostNL, ett offentligt nederländskt leverans- och posttjänstföretag, från TNT NV, den tidigare TNT expressdivisionen. Idag tillhandahåller PostNL en mängd olika post- och paketleveranstjänster i hela Nederländerna samt logistiktjänster i länder inklusive Tyskland, Storbritannien, Italien och Belgien. För att få den senaste spårningsinformationen om aktuell status för dina paket, ange bara upp till 10 PostNL-spårningsnummer på ett universellt spårningssystem, med Ship24.
Spåra ditt PostNL
Royal Mail

Royal Mail Spåra Paket

Royal Mail är Storbritanniens nationella postleveranstjänst, som tillhandahåller inhemska, internationella och sista etappens logistiktjänster i Storbritannien. Dess huvudsakliga pakettjänster inkluderar leverans, EMS och spedition. Posttjänsten är en av de äldsta i världen, men är idag fortfarande enormt relevant för att hjälpa tjänsteleveranser av e-handel till Storbritannien från platser som Amerika och Asien. Ship24 tillhandahåller full Royal Mail-spårningsfunktion för alla paket som reser med denna operatör.
Spåra ditt Royal Mail
PHLPost

PHLPost Spåra Paket

Philippines Postal Corporation, även känd som PHLPost, är den nationella posttjänsten i Filippinerna. I mer än 200 år har PHLPost dedikerat sina tjänster till människor både nationellt och internationellt. PHLPost har för närvarande över 1 300 postar i hela landet med mer än 8 000 anställda. För att få spårning i realtid av dina paket, spåra dina PHLPost-spårningsnummer på ett universellt spårningssystem, Ship24. Spåra upp till 10 spårningsnummer samtidigt och få omedelbara resultat.
Spåra ditt PHLPost
Se fler nationella posttjänster som vi spårar →

Spåra ditt paket över hela världen och över flera kurirer, allt på ett ställe

FedEx

FedEx Spåra Paket

FedEx är ett av de största bud- och logistikföretagen i världen, som vid sidan av sina reguljära och internationella posttjänster också erbjuder SmartPost. FedEx är involverat i både end-to-end- och tredjepartsleveranser för ett antal marknadsplatser och företag, inklusive sista mils leverans. Vilken FedEx-leveranstjänst du än använder, få alla spårningsmeddelanden tillgängliga på din beställning när du behöver dem, med Ship24.
Spåra ditt FedEx
DTDC

DTDC Spåra Paket

DTDC är en budleverans som erbjuder snabba paketleveranser i Indien. Det grundades 1990 och har sitt huvudkontor i Bangalore, Indien. DTDC är en partner till den europeiska kuriren DPD. Idag driver DTDC mer än 570 anläggningar över hela Indien. Få den senaste DTDC-kurirspårningsstatusen på ett universellt spårningssystem som Ship24.
Spåra ditt DTDC
DHL

DHL Spåra Paket

DHL är ett marknadsledande budfirma som erbjuder flera internationella paketleveranstjänster. Även om DHL är baserat i Europa, har DHL en räckvidd över hela världen, med kontor och interna logistikflottor i Afrika, Asien och Amerika. Men oavsett vart ditt paket är på väg till eller från kan du spåra dina DHL-försändelser från avsändning till leverans med Ship24.
Spåra ditt DHL
Hermes/Evri

Hermes/Evri Spåra Paket

Hermes, nu omdöpt till Evri, är ett internationellt budfirma baserat i Hamburg, Tyskland. Omprofileringen av namnet och logotypen hoppas kunna skapa ett bättre rykte för företaget. Hermes/Evri representerar branschledande handel och logistiktjänster och har samarbeten med ett ökande antal utländska logistikföretag. Spåra upp till 10 paket och få händelser i realtid genom att ange dina Hermes/Evri-spårningsnummer på Ship24-hemsidan och njut av dina paketresa tills den når fram till din dörr.
Spåra ditt Hermes/Evri
Delhivery

Delhivery Spåra Paket

Delhivery är ett indiskt kurir- och logistikföretag med huvudkontor i Gurugram, Indien. Det grundades i maj 2011 i Delhi. Idag är Delhivery för närvarande en snabbt växande expressleverans- och leveranstjänst för indiska e-handelshandlare. Delhivery har för närvarande 85 lager och 24 automatiserade sorteringscenter och planerar att expandera till ännu fler i framtiden. Få uppdaterade uppdateringar om dina pakets plats och status genom att ange ditt Delhivery-spårningsnummer på Ship24, ett sömlöst och bekvämt sätt att komma i kontakt med dina paket.
Spåra ditt Delhivery
UPS

UPS Spåra Paket

United Parcel Service (UPS) är en av de största privata kurirerna i världen. Det är baserat i USA, men erbjuder internationella postleveranstjänster både som kurir, speditör och sista mil. Det är känt för supersnabba leveranstider, med förstklassiga leveranstjänster nästa dag som ofta utförs av dess interna UPS-flygbolag. Du kan spåra vilket UPS-paket som helst med Ship24. Ange helt enkelt spårningsnumret på webbplatsen och få omedelbara resultat om var ditt paket befinner sig!
Spåra ditt UPS
TNT

TNT Spåra Paket

Thomas Nationwide Transport, även känd som TNT, är ett företag som ursprungligen startade i Australien och nu levererar till många länder över hela världen. På 50 år har det vuxit till att bli ett globalt företag som levererar med sin egen flygplansflotta. 2016 blev TNT en del av FedEx. Spåra upp till 10 TNT-paket på Ship24-hemsidan.
Spåra ditt TNT
GLS

GLS Spåra Paket

General Logistics System, även känt som GLS, är ett logistikbudföretag med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. Företaget, som grundades 1999, specialiserade sig på världsomspännande frakt och distribution av paket, och betjänade majoriteten av nationer i EU och stater i USA. Spåra dina paket genom att ange dina GLS-spårningsnummer med Ship24, en universell spårningswebbplats.
Spåra ditt GLS
Yodel

Yodel Spåra Paket

Yodel är ett Storbritannien baserat företag som erbjuder bud- och leveranstjänster och är ett av de mest använda företagen vid sidan av Royal Mail. Båda dessa kurirer kan spåras med Ship24, såväl som tusentals andra över hela världen. Gå med de tusentals individer och företag som säkerställer att de har en global spårningstäckning på ett ställe genom att använda Ship24.
Spåra ditt Yodel
DPD

DPD Spåra Paket

Dynamic Parcel Distribution (DPD) är en internationell expressleveranstjänst baserad i Europa. DPD har över 830 terminaler i mer än 40 länder i världen. Men med Ship24s universella paketspårningsfunktion spelar det ingen roll var ditt DPD-paket skickas från eller levereras till, du kan alltid få den senaste spårningsinformationen här.
Spåra ditt DPD
Yanwen

Yanwen Spåra Paket

Yanwen är ett av de största logistikföretagen i Kina och är den föredragna leveranspartnern för varor som beställs från Alibaba. Oavsett om du köper regelbundet från Alibaba eller regelbundet använder Yanwen, kan du få 100 procent av spårningsuppdateringar och aviseringar för alla paket som skickas med Yanwen. Få universell Yanwen-spårning på alla Yanwen-pakettjänster, inklusive ePacket och SF-Express, med Ship24.
Spåra ditt Yanwen
Ekart Logistics

Ekart Logistics Spåra Paket

Ekart är ett indiskt logistik- och varuförsörjningsföretag som grundades 2009. Ekart har hjälpt Flipkart, Indiens största marknadsplats, med att förnya sina kontantleverans- och försäkringstjänster samma dag. Ekart levererar upp till 10 miljoner varje månad till mer än 3 800 postnummer. Med Ship24 kan du ange upp till 10 Ekart-spårningsnummer och få de senaste spårningsuppdateringarna med en globalt känd tredjepartswebbplats.
Spåra ditt Ekart Logistics
Se alla privata kurirer →

Spåra beställningar från alla dina favoritmarknader här

För den bästa spårningen på alla dina favoritmarknadsplatser och onlinebutiker, välj paketspårningsexperterna, Ship24.

AliExpress

AliExpress Spåra Paket

AliExpress är en av de mest populära onlinemarknadsplatserna i Kina, som säljer och skickar varor från hemutrustning och kläder till elektronik och tillbehör till husdjur. AliExpress-paket skickas vanligtvis med Yanwen men kan också hanteras av andra privata kurirer under vissa omständigheter, liksom ibland China Post. Ship24 erbjuder spårning på alla kurirer som används för beställningar gjorda på AliExpress.
Spåra ditt AliExpress
Wish

Wish Spåra Paket

Wish Marketplace är bland de 10 största kinesiska e-handelsföretagen, och erbjuder köpare tillgång till några av de mest konkurrenskraftiga priserna på ett brett utbud av produkter. Även om du kan spåra Wish-beställningar och paket med Wish-fraktspårare, eftersom detta företag använder ett antal olika kurirer, är Ship24 det bästa sättet att säkerställa att du kan få tillgång till fullständig spårning av din önskeförsändelse.
Spåra ditt Wish
eBay

eBay Spåra Paket

eBay är en enormt populär företag-till-kund- och kund-till-kund-marknadsplats, som erbjuder varuleverans via tredjepartslogistikleverantörer, speditörer, tullmäklare, andra underleverantörer och speditörer. Eftersom eBay använder flera operatörer, rekommenderas det att spåra med en spårningstjänst som har korsbudsfunktionalitet, som Ship24.
Spåra ditt eBay
Amazon

Amazon Spåra Paket

Amazon.com är världens överlägset största onlineåterförsäljare, med en verkligt global närvaro. Förutom att sälja ett stort utbud av varor, såväl som vissa streaming- och tekniska tjänster, driver Amazon också sin egen Amazon Package Delivery och logistikarm som inkluderar Amazons paketspårningstjänster. Amazon använder fortfarande andra tredjepartslogistikoperatörer, särskilt för sista mils leverans.
Spåra ditt Amazon
Etsy

Etsy Spåra Paket

Etsy är den populäraste marknadsplatsen för unika och kreativa varor och används över hela världen. Marknadsplatsen lockar kunder som letar efter speciella, hantverksliknande föremål. Medan Etsy underlättar försäljningen av varorna, outsourcas Etsys internationella frakt till logistikföretag och postoperatörer som USPS och FedEx i USA men många andra utomlands.
Spåra ditt Etsy
ASOS

ASOS Spåra Paket

En av de största modewebbplatserna i världen tar ASOS in miljontals beställningar för leverans varje år. Leveranser sköts vanligtvis av WN Direct och TRAKPAK logistik, dock används ofta även underleverantörer. Se till att du har pålitlig ASOS-spårning med Ship24.
Spåra ditt ASOS
Lazada

Lazada Spåra Paket

Lazada är en av de bästa onlinemarknadsplatserna i Sydostasien. Online shoppingjätten är tillgänglig i flera länder, inklusive Indonesien, Malaysia, Filippinerna, Vietnam, Thailand och Singapore. Lazada-ordrar levereras antingen av sin egen logistikarm, Lazada eLogistics eller andra privata kurirer, inklusive ABX Express, GDEX, Poslaju, NinjaVan och TA-Q-BIN.
Spåra ditt Lazada
Allegro

Allegro Spåra Paket

Allegro är den mest populära shoppingplattformen i Polen och den största e-handelswebbplatsen i Europa. Allegro har över 135 000 leverantörer på plattformen och förser sina kunder med skönhetsprodukter, leksaker, kläder och accessoarer, bilar och ett brett utbud av andra produkter. Den tillfredsställer sina kunder med sin snabba och kostnadsfria leverans och sitt moderna och säkra betalningssätt.
Spåra ditt Allegro
Walmart

Walmart Spåra Paket

Walmart är ett av de största amerikanska företagen som driver flera detaljhandelskedjor som erbjuder en rad produkter, inklusive allt från stormarknader till lågprisvaruhus. Senast har Walmart övergått till att dra nytta av e-handel genom att erbjuda matleverans, bland andra tjänster, som levereras av en rad tredjepartsoperatörer. Oroa dig dock inte, det är enkelt att spåra Walmart-ordrar med Ship24!
Spåra ditt Walmart
Rakuten

Rakuten Spåra Paket

Rakuten är en japansk baserad onlinebutik som erbjuder sina kunder att handla och få pengar tillbaka i mer än 3 500 butiker. Med mer än 15 miljoner användare på sin plattform har Rakuten backat in mer än en miljard dollar sedan 1998. Så det fungerar är att butiker betalar Rakuten för varje kund de tar till sin butik och i gengäld delar Rakuten denna provision med sin kunder.
Spåra ditt Rakuten
Zalando

Zalando Spåra Paket

Zalando är en multinationell e-handelsplattform som är specialiserad på mode. Zalando erbjuder leverans till kunder i mer än 15 länder, vilket huvudsakligen sker genom tredjepartslogistikleverantörer och underleverantörer. Ship24 erbjuder spårning på alla större kurirer som används av Zalando, inklusive DPD, TNT, GEODIS och så vidare.
Spåra ditt Zalando
Taobao

Taobao Spåra Paket

Taobao kan vara känt som den kinesiska eBay, men det är en av de största konsument-till-konsument-onlinebutikerna i världen och är särskilt inriktad på slutanvändaren. Taobao skapades av Alibaba Group och beställningar från webbplatsen levereras av ett enormt nätverk av privata kurirer och nationella postoperatörer, särskilt när det gäller internationella beställningar. Några av dessa kurirer är JCEX, China Post EMS, ABX Express, DEX-I, GDEX, USPS och så vidare.
Spåra ditt Taobao
Flipkart

Flipkart Spåra Paket

Flipkart är ett snabbt växande e-handelsföretag i Bengaluru, Indien som köptes av det amerikanska detaljhandelsföretaget Walmart. Det anses vara det största e-handelsföretaget i Indien som förser sina kunder med produkter som prylar, kläder, hemtillbehör, böcker och mer. Flipkart har dotterbolag som Myntra, eBay.in och Ekart Logistics, som de använder för att leverera artiklarna.
Spåra ditt Flipkart
Tokopedia

Tokopedia Spåra Paket

Tokopedia är en indonesisk baserad onlinemarknad som också erbjuder tekniska lösningar till sina leverantörer. Försäljare på Tokopedia säljer ett sortiment av föremål som kunder kan köpa, såsom hushållsartiklar, mobiltelefoner, babytillbehör och mode. Tokopedia skiljer sig från andra marknadsplatser på grund av sina relevanta billiga och förhandlingsbara produkter jämfört med populära butiker som Lazada eller Shopee.
Spåra ditt Tokopedia
Mercado Libre

Mercado Libre Spåra Paket

Mercado Libre är känt för att vara det största e-handels- och fintechföretaget i Sydamerika. Det är ett argentinskt företag som är baserat i Uruguay och har många varumärken och leverantörer som säljer sina produkter på hemsidan. Kunder kan handla drycker, teknik, fordonstillbehör, sportutrustning och många andra kategorier. Där säljer även märken som Adidas, Peugeot, Phillips och Lego sina produkter.
Spåra ditt Mercado Libre
Myntra

Myntra Spåra Paket

Myntra är utan tvekan en av de största e-handelssajterna i Indien och anses tillgodose alla dina mode- och livsstilsbehov. Med ett brett urval av varumärken och artiklar på sin plattform strävar Myntra efter att ge sina kunder över hela landet att handla med ett urval av de senaste och trendigaste mode- och livsstilsprodukterna i en problemfri och glad upplevelse.
Spåra ditt Myntra
Vova

Vova Spåra Paket

Vova märker sig som en rolig shoppingupplevelse, med relativt lågprisprodukter tillgängliga för internationell leverans. Det är enkelt att spåra ett Vova-paket eftersom du bara behöver ange ditt Vova-spårningsnummer i sökfältet på Ship24-webbplatsen för att få den senaste informationen om plats och status om ditt Vova-paket.
Spåra ditt Vova
Shopee

Shopee Spåra Paket

Shopee är en annan onlineplattform som låter köpare få kontakt med säljare av olika produkter. Shopee är en stor rival till Lazada eftersom det är verksamt i den östasiatiska regionen, i länder som Indonesien, Malaysia, Filippinerna, Vietnam och Singapore. Beställningar levereras med regionala kurirer som inkluderar ABX Express, NinjaVan, LBC Express, Black Arrow Express och Skynet.
Spåra ditt Shopee
SHEIN

SHEIN Spåra Paket

SHEIN är en global e-handelsplattform som lockar sina konsumenter med mode- och livsstilsåterförsäljare. SHEIN fokuserar främst på dammode men erbjuder även herrkläder, skor, väskor, smycken och andra moderiktiga och trendiga föremål. Med sina prisvärda kläder är målet att konkurrera med och slå modejättar som Zara, ASOS, Fashion Nova och H&M.
Spåra ditt SHEIN
TikTok

TikTok Spåra Paket

TikTok är en kortformad videoplattform som nyligen har expanderat till e-handelsmarknaden. TikTok kommer att tillåta varumärken, säljare eller handlare att visa upp sina produkter i själva appen. Än så länge är TikTok-butiken endast tillgänglig i Storbritannien, vissa sydostasiatiska länder och USA. Med den här expansionen kan TikTok posera som en stor konkurrent till e-handelstitaner som Amazon eller eBay.
Spåra ditt TikTok
Temu

Temu Spåra Paket

Temu är en onlinemarknad baserad i Boston, USA och lanserades i september 2022 av dess moderbolag, Pinduoduo, en kinesisk e-handelsmarknad. Temu erbjuder sina nordamerikanska konsumenter produkter som leksaker, elektronik, accessoarer, kläder, hemtillbehör och andra kategorier till mycket överkomliga priser och en snabb leveranstid. Det syftar till att möta växande onlinebutiker som SHEIN.
Spåra ditt Temu

Internationell kurirspårningskapacitet, till hands

Rekommendationer och recensioner

Recensioner från våra nöjda paketspårningskunder:

     Ship24 ger mig steg-för-steg-uppdateringar på alla mina e-handelsbeställningar, oavsett om jag beställer dem från Kina eller Europa. Att veta att jag kan kontrollera statusen för mina paket betyder att jag vet att mitt paket inte har gått förlorat eller går till fel destination.

Eric Shawman
United States

     Jag brukade växla mellan flera spårningsplatser för internationella beställningar men nu kan jag göra allt på ett ställe. Det är en enorm försäkran om att jag kan få internationell spårning när som helst, oavsett vem mitt paket hanteras av.

Joseph Rivierdi
Italy

Företag som vi tillhandahåller IOSS-tjänster åt skrev:

     Hela processen, från registrering till löpande efterlevnad, gjordes mycket enkel och okomplicerad för mig. Jag tycker att mallarna för momsdeklaration är mycket användbara och alla frågor jag har har besvarats snabbt av deras team.

Yuna Olcer

     Din webbplats var mycket mer omfattande än andra, och chatboxen var verkligen till hjälp för att svara på våra frågor. Det har gjort det lättare för mig att rekommendera ett företag att registrera sig för IOSS hos.

Kovaleva Sergeevna

Ship24 är lika med klassens bästa support

Här på Ship24 är vi stolta över vår bästa kundsupport i klassen. Det är därför vi har byggt vår webbplats med grundliga guider, kvalitets FAQ-innehåll, en livechattfunktion och mer, så all information du behöver finns här.

Hur kan jag spåra alla paket med Ship24?

Hur spårar jag ett expresspaket?

Hur spårar jag mitt internationella paket?

Kan jag spåra den exakta platsen för mitt paket?

Hur exakt är paketspårning?

Kan jag spåra mitt paket via SMS eller SMS?

Var kommer mitt paketspårningsnummer att finnas?

Kan jag spåra ett paket med mitt namn?

Hur får jag tillgång till orderspårning gratis?

Vilka paketspårningsuppdateringar kommer jag att få?

Vad är ett spårningsnummer?

Är spårnings-ID detsamma som spårningsnumret?

Kommer spårning av en beställning att innebära att den levereras snabbare?

Varför uppdateras inte mitt spårningsnummer?

Varför kan jag inte spåra mitt paket?

Hur lång tid tar det innan ett pakets spårningsnummer blir spårbart?

Kan jag spåra ett paket efter adress?

Varför är mitt paket "fast i transit"?

Varför är mitt paket "ej hittat"?

Jag tror att det finns ett problem med min paketleverans, kan spårning hjälpa?

Vad betyder paketspårningshändelser?

Vilket är det bästa sättet att få gratis paketspårning?

Hur kan jag spåra min flygfrakt?

Genom att fortsätta samtycker du till användningen av cookies. Mer information