Pratite pošiljku uz Ship24

Univerzalno praćenje pošiljke od: UPS, FedEx, DHL, USPS, China Post – i mnogih drugih!

Vjeruju logističke tvrtke, tržišta i prodavači diljem svijeta.

Povezani kuriri 1524+
Praćenje kvalitete podataka 24/7
Praćene pošiljke 300M+

Držite sve svoje pošiljke organizirane i pregledne pomoću naše Nadzorne ploče za pošiljke

Bilo da pratite jednu ili milijun, nadzorna ploča za praćenje pošiljaka moćan je alat za praćenje koji vam pomaže da budete u tijeku s putovanjem pošiljke od početka do kraja. Odaberite dodavanje više parcela jednim kopiranjem ili dodavanjem do 100.000 parcela u jednoj CSV datoteci.

Ship24 Shipment Tracking Dashboard

Kompletna IOSS rješenja iz Ship24

Kompletna IOSS rješenja

Naše IOSS rješenje pružit će ne samo valjani IOSS broj, već će također podržati svu tekuću administraciju vezanu uz PDV u vezi sa svim dobrima poslanim u bilo koju zemlju EU.

Brza IOSS integracija

Specijalizirani smo za pojednostavljenje poslovnih prijelaza IOSS-a na nova pravila o PDV-u EU-a kako bi mogli ostvariti sve prednosti IOSS-a.

Pune IOSS prednosti

Osigurajte najbolje korisničko iskustvo nakon kupnje za kupce u EU uz IOSS posrednika koji nudi potpunu transparentnost i uklanja sve skrivene naknade.

Konkurentska prednost za prodaju u EU

Isplativ i brz uvoz koji pruža vrhunsko iskustvo za vaše klijente.

Porezno zastupanje u cijeloj EU

Nudimo kompletno zastupanje u vezi s PDV-om koje osigurava da ispunjavate sve zahtjeve u skladu s PDV-om EU, uključujući mjesečnu podršku za podnošenje prijave i provjere podnošenja od strane našeg stručnog tima.

Najbolja podrška u klasi

Kao međunarodni stručnjaci za otpremu, isporučujemo najbolje u svojoj klasi univerzalne opcije praćenja i dostave, a naša sveobuhvatna IOSS rješenja odražavaju našu predanost optimizaciji iskustva naših klijenata.

People working on laptops

Dostava iz Kine rješenja

Snažna rješenja za API za praćenje i Webhook

Pristup više od 1200 kurirskih i logističkih tvrtki

Samo pomoću vašeg broja za praćenje, Ship24 može odmah prepoznati koji kurir rukuje vašom pošiljkom kako bi vam donio najnovije informacije o praćenju vašeg paketa.

Funkcija praćenja više operatera

Naše praćenje s kraja na kraj znači čak i ako dostavu vaše pošiljke obavlja više kurira, i dalje ćete dobivati 100 posto ažuriranja događaja o praćenju kako se dogode.

Izuzetno brza integracija

Pogledajte našu dokumentaciju kako biste saznali koliko je jednostavno opremiti svoju tvrtku moćnim API-jem za praćenje u samo nekoliko minuta.

Podaci s AI-om

Od prepoznavanja uzoraka broja za praćenje do pametnog otkrivanja statusa parcele, AI je ugrađen u srž našeg sustava.

Najbolja podrška u klasi

Odgovarajući interni tim za podršku sastavljen od međunarodnih stručnjaka za otpremu, s poslovnim SLA/namjenskim upraviteljima računa dostupnim za šire potrebe.

Zajamčeno praćenje od kraja do kraja

Čak i ako se vaš broj za praćenje promijeni na ruti, naš API će i dalje izvor i isporučivati najnovije informacije o praćenju vaše pošiljke.

Praćenje paketa od kraja do kraja za više od 1200 kurira

Univerzalni sustav za praćenje Ship24 najbrža je usluga praćenja, skenirajući tisuće trgovina i logističkih davatelja istovremeno kako bi isporučili najnovije podatke o vašoj pošiljki, gdje god se nalazila u cijelom svijetu.

Jednostavno unesite broj za praćenje na web-stranicu i odmah dobivajte informacije o praćenju svih vaših paketa i paketa u stvarnom vremenu!

Kompletna rješenja za praćenje za tvrtke i pojedince

Ship24 isporučuje 100 posto ažuriranja praćenja događaja kako se događaju, u što je moguće bliže stvarnom vremenu.

Pridružite se milijunima koji prate svoje pakete sa stručnjacima za otpremu i praćenje i pozdravite praćenje bez stresa.

Stvorite besplatan korisnički račun
tracking solution image

Slanje paketa nacionalnom poštanskom službom? Pokrivamo vaše praćenje.

Canada Post

Canada Post praćenje

Canada Post nacionalni je poštanski operater u Kanadi i jedna od najčešće korištenih usluga dostave paketa u regiji. Nudi usluge domaće i međunarodne dostave, a također se koristi kao prijevoznik zadnje milje u partnerstvu s drugim nacionalnim poštanskim službama i privatnim kuririma. Možete pratiti svoju pošiljku Kanadske pošte ili bilo koju pošiljku koju obrađuje Kanadska pošta bez potrebe da se prijavite na njihovu web stranicu. Unesite svoj broj za praćenje Kanadske pošte na web-mjesto Ship24 i dobijte potpune informacije o praćenju svoje pošiljke kako se to događa, gdje god da se nalazi u svijetu.
Pratite svoje Canada Post parcele
Japan Post

Japan Post praćenje

Japan Post je velika nacionalna poštanska služba koja nudi međunarodnu dostavu u suradnji s drugim poštanskim operaterima, kuririma i pružateljima logističkih usluga. Japanska pošta obrađuje mnoštvo narudžbi putem e-trgovine i isporuka putem internetskog tržišta u zemlji i inozemstvu. Pomoću Ship24 možete dobiti potpune informacije o praćenju Japan Posta za bilo koji paket kojim ova organizacija rukuje.
Pratite svoje Japan Post parcele
USPS

USPS praćenje

United States Postal Services (USPS ili US Post) nacionalni je američki poštanski operater i jedan od najvećih operatera za dostavu paketa u svijetu. USPS nudi mogućnosti dostave diljem SAD-a i međunarodne dostave. USPS dostavlja putem zračnog, kopnenog i pomorskog prijevoza, ali često se paketi predaju kuriru treće strane ili drugoj nacionalnoj poštanskoj službi nakon što stignu u zemlju odredišta. Ship24 također nudi potpuno USPS praćenje pošiljke kamo god vaš paket putuje, isporučujući 100 posto obavijesti o lokaciji i statusu na putu.
Pratite svoje USPS parcele
India Post

India Post praćenje

Indijska pošta, također poznata i kao Department of Posts, državna je poštanska služba. Sa 155 015 poštanskih ureda diljem zemlje, India Post ima jednu od najvećih mreža poštanskih ureda u cijelom svijetu. Bilo da se radi o paketu brze pošte ili preporučenom poštom, možete pratiti svoj paket indijske pošte na početnoj stranici Ship24 i dobiti informacije o tome gdje i kada će vaši paketi stići u stvarnom vremenu.
Pratite svoje India Post parcele
La Poste

La Poste praćenje

La Poste je pododjel nacionalne poštanske usluge matične tvrtke Le Groupe La Poste sa sjedištem u Francuskoj. La Poste nudi višestruke poštanske usluge za poštu, pakete i drugo te usluge kao važno logističko rješenje unutar srednjoeuropskog špedicije. Praćenje La Poste može biti teško samo putem web stranice prijevoznika, stoga tisuće tvrtki i pojedinaca prebacuju svoje praćenje na Ship24, aplikaciju za praćenje više prijevoznika s univerzalnom pokrivenošću.
Pratite svoje La Poste parcele
China Post

China Post praćenje

China Post jedna je od najvećih nacionalnih poštanskih usluga na svijetu, dodatno ojačana svojim ePacket i China Post EMS uslugama, obrađuje milijune paketa svake godine. Dok Kina nastavlja prolaziti kroz svoj procvat e-trgovine, ona je također prvi operater za mnoge međunarodne pošiljke koje se prosljeđuju drugim kuririma na njihovom putovanju diljem svijeta. Ship24 nudi vam besplatne informacije o praćenju kineske pošte za cijeli tijek putovanja paketa, bez obzira na to da li ga u potpunosti obrađuje kineska pošta ili neki drugi kurir i prolazi li kroz više zemalja, Ship24 vas pokriva.
Pratite svoje China Post parcele
PostNL

PostNL praćenje

Godine 1998., PostNL, javna nizozemska tvrtka za dostavu i poštanske usluge, osnovana je iz TNT NV, prethodnog odjela TNT expressa. Danas PostNL pruža razne poštanske usluge i usluge dostave paketa diljem Nizozemske, kao i logističke usluge u zemljama uključujući Njemačku, UK, Italiju i Belgiju. Da biste dobili najnovije informacije o praćenju trenutnog statusa vaših paketa, jednostavno unesite do 10 PostNL brojeva za praćenje na univerzalnom sustavu praćenja, uz Ship24.
Pratite svoje PostNL parcele
Royal Mail

Royal Mail praćenje

Royal Mail nacionalna je poštanska služba Ujedinjenog Kraljevstva koja pruža domaće, međunarodne i logističke usluge zadnje etape u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njegove glavne usluge paketa uključuju dostavu, EMS i otpremu. Poštanska služba jedna je od najstarijih na svijetu, ali danas je još uvijek iznimno važna u pružanju usluga isporuke e-trgovine u UK iz mjesta poput Amerike i Azije. Ship24 pruža punu mogućnost praćenja Royal Mail-a za sve pakete koji putuju s ovim operaterom.
Pratite svoje Royal Mail parcele
PHLPost

PHLPost praćenje

Filipinska poštanska korporacija, poznata i kao PHLPost, nacionalna je poštanska služba na Filipinima. Više od 200 godina PHLPost svoje usluge posvećuje ljudima u zemlji i inozemstvu. PHLPost trenutno ima više od 1300 poštanskih adresa diljem zemlje s više od 8000 zaposlenika. Da biste dobili praćenje svojih paketa u stvarnom vremenu, pratite svoje PHLPost brojeve za praćenje na univerzalnom sustavu za praćenje, Ship24. Pratite do 10 brojeva za praćenje u isto vrijeme i dobijte trenutne rezultate.
Pratite svoje PHLPost parcele
Pogledajte više nacionalnih poštanskih usluga koje pratimo →

Pratite svoj paket diljem svijeta i preko više kurira, sve na jednom mjestu

FedEx

FedEx praćenje

FedEx je jedna od najvećih kurirskih i logističkih kompanija na svijetu, koja uz redovne i međunarodne poštanske usluge nudi i SmartPost. FedEx je uključen u dostavu od kraja do kraja i dostavu treće strane za brojna tržišta i tvrtke, uključujući dostavu zadnje milje. Koju god FedExovu dostavnu službu koristili, uz Ship24 dobit ćete sve obavijesti o praćenju dostupne na svojoj narudžbi kad god ih trebate.
Pratite svoje FedEx parcele
DTDC

DTDC praćenje

DTDC je kurirska služba koja nudi brzu dostavu paketa u Indiji. Osnovana je 1990. godine i ima sjedište u Bangaloreu u Indiji. DTDC je partner europske kurirske službe DPD. Danas DTDC upravlja s više od 570 lokacija diljem Indije. Dobijte najnoviji status praćenja kurira DTDC na univerzalnom sustavu praćenja kao što je Ship24.
Pratite svoje DTDC parcele
DHL

DHL praćenje

DHL je vodeća kurirska tvrtka na tržištu koja nudi brojne međunarodne usluge dostave paketa. Iako sa sjedištem u Europi, DHL ima doista svjetski doseg, s uredima i vlastitim logističkim flotama u Africi, Aziji i Americi. Međutim, bez obzira na to kamo ili odakle ide vaša pošiljka, pomoću Ship24 možete pratiti svoje DHL pošiljke od otpreme do dostave.
Pratite svoje DHL parcele
Hermes/Evri

Hermes/Evri praćenje

Hermes, sada preimenovan u Evri, međunarodna je kurirska tvrtka sa sjedištem u Hamburgu, Njemačka. Rebranding imena i logotipa nada se poboljšanju reputacije tvrtke. Hermes/Evri predstavlja vodeće trgovačke i logističke usluge u industriji i surađuje sa sve većim brojem inozemnih logističkih tvrtki. Pratite do 10 paketa i primajte događaje u stvarnom vremenu unosom svojih Hermes/Evri brojeva za praćenje na početnoj stranici Ship24 i uživajte u putovanju svojih paketa dok ne stignu pred vaš kućni prag.
Pratite svoje Hermes/Evri parcele
Delhivery

Delhivery praćenje

Delhivery je indijska kurirska i logistička tvrtka sa sjedištem u Gurugramu u Indiji. Osnovana je u svibnju 2011. u Delhiju. Danas je Delhivery trenutno brzo rastuća usluga ekspresne dostave i isporuke za indijske trgovce e-trgovinom. Delhivery trenutačno ima 85 skladišta i 24 automatizirana centra za sortiranje, au budućnosti se planira proširiti na još više. Dobivajte ažurirane informacije o lokaciji i statusu svojih paketa unosom svog Delhivery broja za praćenje na Ship24, besprijekoran i praktičan način da stupite u kontakt sa svojim paketima.
Pratite svoje Delhivery parcele
UPS

UPS praćenje

United Parcel Service (UPS) jedna je od najvećih privatnih kurira u svijetu. Sjedište mu je u SAD-u, ali nudi usluge međunarodne poštanske dostave i kao kurirska služba s kraja na kraj, špediter kao i usluge dostave u posljednjoj milji. Poznato je po super brzim rokovima isporuke, s vrhunskim uslugama dostave sljedeći dan koje često obavlja njegova unutarnja zrakoplovna kompanija UPS. Možete pratiti bilo koji UPS paket s Ship24. Jednostavno unesite broj za praćenje na web-mjesto i dobijte trenutne rezultate o tome gdje se nalazi vaša pošiljka!
Pratite svoje UPS parcele
TNT

TNT praćenje

Thomas Nationwide Transport, također poznat kao TNT, je tvrtka koja je prvobitno započela u Australiji, a sada dostavlja u mnoge zemlje širom svijeta. U razdoblju od 50 godina izrasla je u globalno poduzeće koje dostavlja vlastitom flotom zrakoplova. 2016. TNT je postao dio FedExa. Pratite do 10 TNT paketa na početnoj stranici Ship24.
Pratite svoje TNT parcele
GLS

GLS praćenje

General Logistics System, također poznat kao GLS, logistička je kurirska tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu, Nizozemska. Tvrtka, koja je osnovana 1999. godine, specijalizirana je za dostavu i distribuciju paketa širom svijeta, opslužujući većinu zemalja u EU i državama u SAD-u. Pratite svoje pakete unosom svojih GLS brojeva za praćenje pomoću Ship24, univerzalne web stranice za praćenje.
Pratite svoje GLS parcele
Yodel

Yodel praćenje

Yodel je tvrtka sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koja nudi kurirske usluge i usluge dostave i jedna je od najčešće korištenih tvrtki uz Royal Mail. Oba ova kurira mogu se pratiti pomoću Ship24, kao i tisuće drugih diljem svijeta. Pridružite se tisućama pojedinaca i tvrtki koji osiguravaju pokrivenost praćenja diljem svijeta na jednom mjestu, koristeći Ship24.
Pratite svoje Yodel parcele
DPD

DPD praćenje

Dynamic Parcel Distribution (DPD) međunarodna je usluga ekspresne dostave sa sjedištem u Europi. DPD ima preko 830 terminala u više od 40 zemalja svijeta. Međutim, s Ship24 univerzalnom funkcijom praćenja paketa, nije važno odakle se vaša DPD pošiljka šalje ili gdje se isporučuje, uvijek možete dobiti najnovije informacije o praćenju upravo ovdje.
Pratite svoje DPD parcele
Yanwen

Yanwen praćenje

Yanwen je jedna od najvećih logističkih tvrtki u Kini i preferirani je partner za dostavu artikala naručenih od Alibabe. Bez obzira kupujete li redovito od Alibabe ili redovito koristite Yanwen, možete dobiti 100 posto ažuriranja događaja praćenja i obavijesti za sve pakete poslane putem Yanwena. Nabavite univerzalno Yanwen praćenje na svim Yanwen uslugama paketa, uključujući ePacket i SF-Express, uz Ship24.
Pratite svoje Yanwen parcele
Ekart Logistics

Ekart Logistics praćenje

Ekart je indijska tvrtka za logistiku i opskrbni lanac osnovana 2009. Ekart je pomogao Flipkartu, najvećem indijskom tržištu, u inoviranju usluga gotovinske dostave i osiguranja istog dana. Ekart isporučuje do 10 milijuna svaki mjesec na više od 3800 poštanskih brojeva. Uz Ship24 možete unijeti do 10 Ekart brojeva za praćenje i dobiti najnovija ažuriranja praćenja s globalno poznate web stranice treće strane.
Pratite svoje Ekart Logistics parcele
Pogledajte sve privatne kurire →

Pratite narudžbe sa svih svojih omiljenih tržnica, upravo ovdje

Za najbolje praćenje na svim vašim omiljenim tržnicama i online trgovinama, odaberite stručnjake za praćenje paketa, Ship24.

AliExpress

AliExpress praćenje

AliExpress je jedno od najpopularnijih internetskih tržišta u Kini, prodaje i isporučuje robu u rasponu od opreme za dom i odjeće do elektronike i pribora za kućne ljubimce. AliExpress paketi obično se šalju s Yanwenom, ali u nekim okolnostima njima mogu upravljati i drugi privatni kuriri, kao ponekad i kineska pošta. Ship24 nudi praćenje kod svih kurira koji se koriste za narudžbe napravljene na AliExpressu.
Pratite svoje AliExpress parcele
Wish

Wish praćenje

Wish Marketplace nalazi se među 10 najvećih kineskih tvrtki za e-trgovinu, nudeći kupcima pristup nekima od najkonkurentnijih cijena za širok raspon proizvoda. Iako možete pratiti Wish narudžbe i pakete pomoću Wish alata za praćenje dostave, budući da ova tvrtka koristi više različitih kurira, Ship24 je najbolji način da osigurate da možete pristupiti end-to-end praćenju vaše željene pošiljke.
Pratite svoje Wish parcele
eBay

eBay praćenje

eBay je iznimno popularno tržište između poslovnih korisnika i kupaca, koje nudi dostavu robe putem logističkih pružatelja trećih strana, prijevoznika, carinskih posrednika, drugih podizvođača i špeditera. Budući da eBay koristi više operatera, preporuča se praćenje pomoću usluge praćenja koja ima funkciju unakrsne kurirske službe, kao što je Ship24.
Pratite svoje eBay parcele
Amazon

Amazon praćenje

Amazon.com je daleko najveći svjetski online trgovac, sa stvarno globalnom prisutnošću. Osim što prodaje veliki izbor robe, kao i neke strujne i tehnološke usluge, Amazon također vodi vlastitu Amazonovu dostavu paketa i logistiku koja uključuje Amazonove usluge praćenja paketa. Amazon i dalje koristi druge logističke operatere trećih strana, osobito za dostavu zadnje milje.
Pratite svoje Amazon parcele
Etsy

Etsy praćenje

Etsy je tržište za jedinstvenu i kreativnu robu i koristi se u cijelom svijetu. Tržnica privlači kupce koji traže posebne predmete rukotvorine. Dok Etsy olakšava prodaju robe, Etsy međunarodna poštarina predaje se logističkim tvrtkama i poštanskim operaterima kao što su USPS i FedEx u SAD-u, ali i mnogim drugim u inozemstvu.
Pratite svoje Etsy parcele
ASOS

ASOS praćenje

Jedna od najvećih modnih web stranica na svijetu, ASOS svake godine prima milijune narudžbi za dostavu. Isporuke obično obavljaju WN Direct i TRAKPAK logistika, međutim često se koriste i podizvođački kuriri. Provjerite imate li pouzdano ASOS praćenje s Ship24.
Pratite svoje ASOS parcele
Lazada

Lazada praćenje

Lazada je među vodećim internetskim tržištem u jugoistočnoj Aziji. Div za online kupovinu dostupan je u više zemalja, uključujući Indoneziju, Maleziju, Filipine, Vijetnam, Tajland i Singapur. Lazada narudžbe dostavljaju ili vlastitim logističkim ograncima, Lazada eLogistics ili drugim privatnim kuririma, uključujući ABX Express, GDEX, Poslaju, NinjaVan i TA-Q-BIN.
Pratite svoje Lazada parcele
Allegro

Allegro praćenje

Allegro je najpopularnija platforma za kupnju u Poljskoj i najveća web stranica za e-trgovinu u europskoj regiji. Allegro ima više od 135.000 dobavljača na platformi i svojim kupcima nudi kozmetičke proizvode, igračke, odjeću i dodatke, automobile i široku paletu drugih proizvoda. Svoje kupce zadovoljava brzom i besplatnom dostavom te modernim i sigurnim načinom plaćanja.
Pratite svoje Allegro parcele
Walmart

Walmart praćenje

Walmart je jedna od najvećih američkih korporacija koja upravlja više maloprodajnih lanaca koji nude niz proizvoda, uključujući sve od hipermarketa do robnih kuća s popustom. Nedavno je Walmart prešao na kapitaliziranje e-trgovine nudeći dostavu namirnica, među ostalim uslugama, koje pruža niz operatera trećih strana. Ipak, ne brinite, praćenje Walmartovih narudžbi je jednostavno uz Ship24!
Pratite svoje Walmart parcele
Rakuten

Rakuten praćenje

Rakuten je japanska internetska trgovina koja svojim kupcima nudi kupovinu i povrat novca u više od 3500 trgovina. S više od 15 milijuna korisnika na svojoj platformi, Rakuten je od 1998. u gotovini osigurao više od jedne milijarde dolara. Način na koji to funkcionira je da trgovine plaćaju Rakutenu za svakog kupca kojeg dovedu u njihovu trgovinu, a zauzvrat Rakuten tu proviziju dijeli sa svojim kupaca.
Pratite svoje Rakuten parcele
Zalando

Zalando praćenje

Zalando je multinacionalna eCommerce platforma specijalizirana za modu. Zalando nudi dostavu kupcima u više od 15 zemalja, što se uglavnom obavlja putem logističkih pružatelja trećih strana i podizvođačkih kurira. Ship24 nudi praćenje na svim glavnim kuririma koje koristi Zalando, uključujući DPD, TNT, GEODIS i tako dalje.
Pratite svoje Zalando parcele
Taobao

Taobao praćenje

Taobao je možda poznat kao kineski eBay, ali je jedna od najvećih internetskih trgovina od potrošača do potrošača na svijetu i posebno je usmjerena na krajnjeg korisnika. Taobao je kreirala Alibaba Grupa, a narudžbe sa stranice dostavlja ogromna mreža privatnih kurira i nacionalnih poštanskih operatera, posebno kada su u pitanju međunarodne narudžbe. Neki od tih kurira su JCEX, China Post EMS, ABX Express, DEX-I, GDEX, USPS i tako dalje.
Pratite svoje Taobao parcele
Flipkart

Flipkart praćenje

Flipkart je brzorastuća tvrtka za e-trgovinu u Bengaluruu u Indiji koju je kupila američka maloprodajna korporacija Walmart. Smatra se najvećom tvrtkom za e-trgovinu u Indiji koja svojim kupcima pruža proizvode kao što su gadgeti, odjeća, kućne potrepštine, knjige i drugo. Flipkart ima tvrtke kćeri kao što su Myntra, eBay.in i Ekart Logistics, koje koriste za isporuku artikala.
Pratite svoje Flipkart parcele
Tokopedia

Tokopedia praćenje

Tokopedia je internetsko tržište sa sjedištem u Indoneziji koje također nudi tehnološka rješenja svojim dobavljačima. Dobavljači na Tokopediji prodaju asortiman artikala koje kupci mogu kupiti, kao što su kućanski predmeti, mobilni telefoni, potrepštine za bebe i moda. Tokopedia se izdvaja od ostalih tržišta zbog svojih relativno jeftinih i pregovaračkih proizvoda u usporedbi s popularnim trgovinama poput Lazade ili Shopeeja.
Pratite svoje Tokopedia parcele
Mercado Libre

Mercado Libre praćenje

Poznato je da je Mercado Libre najveća tvrtka za e-trgovinu i fintech u Južnoj Americi. To je argentinska tvrtka sa sjedištem u Urugvaju i ima mnogo robnih marki i dobavljača koji prodaju svoje proizvode na web stranici. Kupci mogu kupovati pića, tehnologije, dodatke za vozila, sportsku opremu i mnoge druge kategorije. Svoje proizvode tamo prodaju i brendovi kao što su Adidas, Peugeot, Phillips i Lego.
Pratite svoje Mercado Libre parcele
Myntra

Myntra praćenje

Myntra je bez sumnje jedno od najvećih web-mjesta za e-trgovinu u Indiji i smatra se da zadovoljava sve vaše modne i životne potrebe. Sa širokim izborom robnih marki i artikala na svojoj platformi, Myntra nastoji svojim kupcima diljem zemlje omogućiti kupnju s nizom izbora najnovijih i najmodernijih modnih i lifestyle proizvoda u bezbrižnom i radosnom iskustvu.
Pratite svoje Myntra parcele
Vova

Vova praćenje

Vova se predstavlja kao zabavno iskustvo kupovine, s relativno jeftinim proizvodima dostupnim za međunarodnu dostavu. Praćenje Vova paketa je jednostavno jer ćete samo trebati unijeti svoj Vova broj za praćenje u traku za pretraživanje na web stranici Ship24 kako biste dobili najnovije informacije o lokaciji i statusu vašeg Vova paketa.
Pratite svoje Vova parcele
Shopee

Shopee praćenje

Shopee je još jedna online platforma koja kupcima omogućuje povezivanje s prodavačima raznih proizvoda. Shopee je glavni rival Lazade jer djeluje u regiji istočne Azije, u zemljama kao što su Indonezija, Malezija, Filipini, Vijetnam i Singapur. Narudžbe se dostavljaju regionalnim kuririma koji uključuju ABX Express, NinjaVan, LBC Express, Black Arrow Express i Skynet.
Pratite svoje Shopee parcele
SHEIN

SHEIN praćenje

SHEIN je globalna eCommerce platforma koja privlači svoje potrošače modnim i lifestyle prodavačima. SHEIN se uglavnom fokusira na žensku modu, ali nudi i mušku odjeću, cipele, torbe, komade nakita i druge moderne i trendi artikle. Svojom odjećom po pristupačnim cijenama cilj mu je natjecati se s modnim divovima kao što su Zara, ASOS, Fashion Nova i H&M i pobijediti ih.
Pratite svoje SHEIN parcele
TikTok

TikTok praćenje

TikTok je video platforma kratke forme koja se nedavno proširila na tržište e-trgovine. TikTok će omogućiti brendovima, prodavačima ili trgovcima da izlože svoje proizvode u samoj aplikaciji. Zasad je TikTok trgovina dostupna samo u Velikoj Britaniji, nekim zemljama jugoistočne Azije i SAD-u. Uz ovu ekspanziju, TikTok bi mogao predstavljati glavnog konkurenta titanima e-trgovine poput Amazona ili eBaya.
Pratite svoje TikTok parcele
Temu

Temu praćenje

Temu je internetsko tržište sa sjedištem u Bostonu, Sjedinjene Države, a pokrenulo ga je u rujnu 2022. njegova matična tvrtka, Pinduoduo, kinesko tržište e-trgovine. Temu svojim sjevernoameričkim potrošačima nudi proizvode kao što su igračke, elektronika, dodaci, odjeća, kućanske potrepštine i druge kategorije po vrlo pristupačnim cijenama i brzom roku isporuke. Cilj mu je suočiti se s internetskim trgovinama u usponu poput SHEIN-a.
Pratite svoje Temu parcele

Mogućnost praćenja međunarodne kurirske službe, na dohvat ruke

Svjedočanstva i recenzije

Recenzije naših zadovoljnih kupaca koji prate pakete:

     Ship24 mi daje korak po korak ažuriranja o svim mojim narudžbama e-trgovine, bez obzira na to naručujem li ih iz Kine ili Europe. Znati da mogu provjeriti status svojih paketa znači da znam da moja pošiljka nije izgubljena ili ide na pogrešno odredište.

Eric Shawman
United States

     Prije sam se morao prebacivati između više stranica za praćenje za međunarodne narudžbe, ali sada mogu sve na jednom mjestu. Velika je sigurnost da mogu dobiti međunarodno praćenje u bilo kojem trenutku, bez obzira na to tko rukuje mojom pošiljkom.

Joseph Rivierdi
Italy

Tvrtke za koje pružamo IOSS usluge napisale su:

     Cijeli proces, od registracije do trajne usklađenosti, za mene je bio vrlo jednostavan i jasan. Smatram da su predlošci za prijavu PDV-a vrlo korisni i njihov tim je brzo odgovorio na sva pitanja koja sam imao.

Yuna Olcer

     Vaša je web stranica bila puno opsežnija od ostalih, a okvir za razgovor je bio od velike pomoći u odgovorima na naša pitanja. Olakšalo mi je preporučiti tvrtku za registraciju za IOSS.

Kovaleva Sergeevna

Ship24 jednaka je najboljoj podršci u klasi

Ovdje u Ship24, ponosni smo na našu najbolju korisničku podršku u klasi. Zato smo izgradili našu web stranicu s temeljitim vodičima, kvalitetnim sadržajem FAQ, značajkom chata uživo i još mnogo toga, tako da su sve informacije koje su vam potrebne upravo ovdje.

Kako mogu pratiti bilo koji paket s Ship24?

Kako mogu pratiti ekspresni paket?

Kako mogu pratiti svoju međunarodnu pošiljku?

Mogu li pratiti točnu lokaciju svog paketa?

Koliko je točno praćenje paketa?

Mogu li pratiti svoj paket putem SMS-a ili tekstualne poruke?

Gdje će se nalaziti broj za praćenje moje pošiljke?

Mogu li pratiti paket sa svojim imenom?

Kako mogu besplatno pristupiti praćenju narudžbi?

Koja ažuriranja praćenja paketa ću primati?

Što je broj za praćenje?

Je li ID za praćenje isti kao i broj za praćenje?

Hoće li praćenje narudžbe značiti da je isporučena brže?

Zašto se moj broj za praćenje ne ažurira?

Zašto ne mogu pratiti svoju pošiljku?

Koliko je vremena potrebno prije nego što broj za praćenje pošiljke postane sljedivi?

Mogu li pratiti paket prema adresi?

Zašto je moj paket "Zapeo u tranzitu"?

Zašto je moja pošiljka "Nije pronađena"?

Mislim da postoji problem s dostavom paketa, može li praćenje pomoći?

Što znače događaji praćenja paketa?

Koji je najbolji način za besplatno praćenje paketa?

Kako mogu pratiti svoj zračni teret?

Nastavkom pristajete na korištenje kolačića. Više informacija