Fuldt kompatibel med Shopify

Omfattende IOSS-virksomhedsregistreringstjenester fra Ship24

Støt din virksomhed med shippingsektorens eksperter Ship24 for at sikre fuld, problemfri IOSS-virksomhedsregistrering på så lidt som 3 dage og begynde at tilbyde dine kunder de fordele, som IOSS-ordningen giver

Omfattende IOSS-virksomhedsregistreringstjenester fra Ship24

Hvordan registrerer jeg min virksomhed til IOSS?

Der er to muligheder for IOSS-registrering, som vil afhænge af, om din virksomhed er etableret i EU eller uden for EU.

Hvis din virksomhed er inden for EU, har du valget mellem enten at tilmelde dig Import One-Stop-Shop-systemet direkte hos EU-skattemyndigheden i det land, du er i, eller gennem en IOSS-formidler.

Hvis din virksomhed ikke er etableret inden for EU, men ønsker at få adgang til IOSS-løsninger, skal den registreres gennem en IOSS mellemmand, som skal udføre tjenester mellem virksomheden og IOSS. Ship24 tilbyder premium skattemæglerservice med garanti for EU-momsoverholdelse og registrering på så lidt som 3 arbejdsdage. Få mere at vide om Ship24's komplette IOSS løsning i dag og uovertrufne forsendelses-, logistik- og momstjenester på din side.

Bemærk venligst, at virksomheder i Storbritannien anses for at være uden for EU, og de skal have en IOSS-formidler for at kunne registrere sig for IOSS-ordningen.

Er IOSS-registrering obligatorisk?

Nej. IOSS-registrering er valgfri, og du kan stadig sælge tjenester eller varer til EU-forbrugere uden at registrere dig for IOSS eller registrere dig hos en IOSS-formidler.

Men når en virksomhed tilmelder sig ordningen, skal den udføre al forretning og salg til EU-kunder gennem IOSS-systemet. Det betyder, at du ikke kan sælge til kunder i ét EU-land under et IOSS-nummer og et andet EU-medlemsland via et andet momssystem. Al skyldig moms ved salg i EU vil blive betalt i et enkelt EU-medlemsland gennem en enkelt IOSS nummer (hvilket vil ske på vegne af en virksomhed af en IOSS-formidler, hvis en virksomhed ikke er direkte tilmeldt ordningen).

Desuden tilbyder ordningen de hurtigst mulige leveringstider, da IOSS salgsmoms vil blive forudbetalt, vil de øjeblikkeligt blive frigivet af toldvæsenet i EU og straks sendt til levering. Tilbyd dine kunder den bedste oplevelse efter køb og hurtigste leveringstider under IOSS ved at registrere dig i dag og få dit unikke IOSS-nummer på så lidt som 2 dage. (IOSS-numre skal deles med toldangiveren (kureren), for at toldvæsenet kan genkende dem som IOSS-pakker til øjeblikkelig frigivelse.

Hvem kan tilmelde sig IOSS?

Enhver virksomhed kan tilmelde sig IOSS-systemet gennem en IOSS-formidler, men kun virksomheder etableret inden for EU vil kunne tilmelde sig One-Stop-Shop direkte. Selvom ordningen er valgfri, er den nye EU moms skatteregler er det ikke, og alle virksomheder, der sælger til forbrugere i EU, skal følge disse regler fra 1. juli 2021 og fremefter.

Ordningen træder i kraft den 1. juli 2021. Hvis virksomheder ikke er registreret på dette tidspunkt, vil de stadig operere under de nye EU-beskatningsregler, men uden fordelene ved Import One-Stop-Shop (IOSS) systemet. Virksomheder, især e-handel og online markedspladser baseret uden for EU, er positioneret til at drage fordel af registrering til IOSS på grund af de fordele, det giver, hvis de beslutter sig for det. For mere information om problemfri overgang til det nye IOSS-system, se vores helt egne IOSS-mellemløsninger på vores dedikerede IOSS løsninger side.

Hvilke virksomheder skal bruge IOSS?

EU Import One-Stop-Shop-systemet er designet til sælgere af online og elektroniske grænseflader, såsom dem på e-handelsmarkedspladser, onlineplatforme og så videre. IOSS-ordningen vil gælde for alle importerede varer, der er værd 150 euro eller mindre, og som sendes fra lande uden for EU på salgsstedet. Hvis du er en fjernsælger, der sælger til EU, kan du chatte med et af vores ekspertteams for at kende de fulde fordele, din virksomhed kan drage fordel af under IOSS i dag enten i chatboksen på skærmen eller via e-mail. vi ser frem til at høre fra dig og få din virksomhed IOSS optimeret!

Hvorfor skal min virksomhed registreres hos IOSS?

IOSS er designet til at gøre import af lavværdivarer lettere og mere effektiv, både for virksomheder og forbrugere. Dette skyldes, at det vil standardisere EU-momsløsninger på tværs af blokken.

I det lange løb bør det også spare virksomhederne penge, som igen kan sendes videre til kunderne. På samme måde bør kunder ikke få nogen uventede importafgiftsregninger efter salget, hvilket forbedrer kundernes oplevelse efter køb, hvilket viser sig at være særligt vigtigt for store e-handelswebsteder for kundeloyalitet og fastholdelse. Sådanne websteder omfatter Shopify, Woocommerce, Magento, og så videre. Tanken er, at håndteringen af momsangivelser og betalinger på grænseoverskridende transaktioner og import på salgsstedet vil være en mere stressfri indkøbsoplevelse for kunderne, hvilket i sidste ende øger salget.

Endelig vil IOSS-registrering sikre mere gennemsigtighed, ikke kun for købere og sælgere, men over hele processen, hvilket vil gøre det nemmere for EU-myndighederne at administrere og sigter mod at reducere momssvindel, hvilket ideelt set ville få overgangen til IOSS-ordningen til at betale sig. for sig selv. Endelig bør IOSS-registrering reducere administrationsomkostningerne for alle, der er involveret i at sælge og levere varer inden for EU.

Hvordan vil IOSS fungere for min virksomhed, efter jeg har registreret mig?

For at give et eksempel, lad os sige, at du er en lille hardware-e-handler baseret i Kina, og du sælger computermus for 20 euro stykket.

Under det tidligere system ville din import have været fritaget for afgift på grund af tærsklen på 22 euro importafgift, hvilket betyder, at ethvert produkt til en værdi af 22 euro eller derunder kunne importeres til enhver EU-stat skattefrit. Derfor ville kunden betale 20 euro plus forsendelse. De nye EU-momsregler i 2021 vil dog betyde, at alle importerede varer, uanset prisen, pålægges told.

Under den nye IOSS-ordning vil dette være meget anderledes. For eksempel, hvis musen er importeret af en virksomhed, der er IOSS-registreret, skal kunden kun betale EU-momstillægget (som er 21 %), hvilket betyder, at de kun skal betale 4,20 euro oven i produktgebyret på 20 euro for samme transaktion. Dette ville betyde, at den samlede regning ville være 24,20 euro for køberen.

Uden IOSS-registrering vil den virksomhed, der sælger musen til en køber i et EU-land, blive opkrævet et toldgebyr (normalt omkring 15 euro, men som varierer fra land til land). Så vil momstillægget på 21 % også blive lagt til det samlede beløb, hvilket koster køberen yderligere 7,35 euro, hvilket betyder en samlet regning på 42,35 euro.

Find alle relevante oplysninger om momsomkostninger og hvad der er inkluderet på EU-hjemmesiden.

Bemærk venligst, momssatser og toldgebyrer varierer afhængigt af det land, hvor køberen befinder sig.

Hvordan forbereder jeg min virksomhed til IOSS?

Det første trin er at registrere din virksomhed, hvilket kan gøres med Ship24 på så lidt som to dage. Bare rolig, vores registreringssystem er designet til at være så nemt som muligt og inkluderer kun et par trin til at få et IOSS-nummer. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Bemærk venligst, at alle ikke-EU-baserede virksomheder kun kan få adgang til Import One-Stop-Shop-ordningen via en IOSS-formidler, som er en skattepligtig repræsentant med base i EU, som kan operere på dine vegne, såsom Ship24. Formidlerens rolle vil være at opfylde eventuelle momsforpligtelser ved hjælp af et IOSS-momsnummer, som vil blive anvendt på alle dine forretningstransaktioner med kunder i EU. De vil være ansvarlige for at indsende månedlige momsangivelser og betale det korrekte beløb til skattemyndighederne i det medlemsland, de er hjemmehørende i.

Hvad er forsendelsesprocesserne og kravene til IOSS?

Virksomheder, der er tilmeldt IOSS-ordningen, skal overholde visse krav, såsom visning af beløbet til moms, der skal betales før og under salgsstedet.

Ud over at vise den skyldige moms på salgsstedet på dine produkter, bør du også informere kunderne om fordelene ved tjenesten. Den gode nyhed om IOSS momsregelændringerne er, at de er designet til at gavne både virksomheder og kunder, hvilket burde gøre det nemmere for virksomheder at forklare ændringerne. Hvis kunderne ved, at bestilling gennem virksomheder, der er registreret hos IOSS, er den hurtigste og billigste løsning, er de mere tilbøjelige til at være tilfredse med forhåndsgebyrer. Desuden udnytter den den øgede gennemsigtighed, som ordningen giver.

Endelig vil forsendelsespakker med IOSS være lidt anderledes, med 6-cifret HS-kode, der skal anvendes for at informere om pakkens indhold, i overensstemmelse med nye IOSS-regler. Enhver forsendelse fra et salg, der vil blive foretaget efter den 1. juli 2021, skal indeholde denne kode, så butikker og virksomheder bør forberede sig på forhånd til disse ændringer. De skal oplyse deres IOSS-nummer til toldklarereren, hvis de ikke selv leverer produktet.

Skal jeg tilmelde mig IOSS for at spore en pakke?

Uanset om virksomheder registrerer sig hos IOSS eller ej, kan Ship24 stadig spore de fleste pakker internationalt, fordi de sporer pakker ved hjælp af et sporingsnummer eller fragtbrev, som vil blive vedhæftet pakker, uanset om de sendes under de nye EU-momsregler (IOSS) eller ej. Om din pakke bliver sendt under ved hjælp af IOSS-systemet af 4PX i Kina til Royal Mail i Storbritannien eller sendes af FedEx i USA til CCT i Portugal kan du spore enhver pakke ende-til-ende med Ship24.

Virksomheder, der leder efter mere omfattende, professionel sporing - inklusive op til 1,5 millioner sporingsopkald om måneden eller aktive pushede sporingsdata integreret i deres system inden for få minutter - se vores Tracking API og Webhook sider,

Skal jeg tilmelde mig IOSS, hvis jeg sælger på en online markedsplads?

Nogle markedspladser har deres eget IOSS-nummer, som forhandlere, der opererer på deres websted, kan bruge. Virksomheder, der har vist interesse i at registrere sig for en IOSS, der kan bruges, omfatter Amazon, eBay ETSY og NOTHS. Tjek med din markedsplads for at se, om du kan bruge deres IOSS-nummer først.

Måden dette ville fungere på er, at Amazon ville være ansvarlig for at opkræve, opkræve og betale momsen for sælgeren via Amazon IOSS-nummeret. Når pakken ankommer til destinationslandet, vil de vide, at momsen er betalt på grund af IOSS-oplysningerne på pakken.

Hvad er de vigtigste fordele for detailhandlere med IOSS-registrering?

Fordelene ved at registrere sig med IOSS-systemet kan findes nedenfor:

  • Hurtig fortoldning: Med al moms forudbetalt inden forsendelse fra udlandet til Europa, skulle toldbehandling være hurtigere og billigere for alle involverede, idet import fra IOSS-sælgere kun kontrolleres for et gyldigt IOSS-nummer før afsendelse. Hvorimod varer solgt gennem uregistrerede virksomheder vil blive tilbageholdt, indtil momsen er betalt.
  • Reduceret administration: Når de er registreret, kan sælgere bruge denne registrering til at gøre forretninger i hele EU, hvilket reducerer papirarbejde og faste omkostninger. Bemærk dog, at IOSS momsangivelser og betalinger skal ske i det land, hvor virksomheden er registreret (eller IOSS-formidler).
  • Systemgennemsigtighed: IOSS-systemet har til formål at tilbyde komplet gennemsigtighed for virksomheder og forbrugere, samt at udjævne markedet for EU-import.

Hvordan vil kunderne drage fordel af virksomheder, der registrerer sig hos IOSS?

  • Slut med overraskelsesskatter og toldgebyrer: Med den samlede pris, der kan vises på købsstedet online, vil købsprocessen blive forenklet for forbrugerne.
  • Alt-i-én transaktioner: Kunder skal ikke betale for deres produkt end at betale for momsen separat, men i stedet få den samlede betaling konsolideret, hvilket gør det nemmere at handle.
  • Hurtig levering: IOSS-registrerede varer vil blive behandlet hurtigere af toldvæsenet på grund af det standardiserede IOSS-system, i modsætning til ikke-registrerede ordrer.
Ved at fortsætte giver du samtykke til brugen af cookies. Mere info