urmărirea DHL

urmărirea DHL

Curieri

Urmărirea DHL simplifică procesul de monitorizare a pachetelor, oferind o interfață ușor de utilizat și intuitivă, care vă permite să urmăriți cu ușurință expedierile fără efort. Prin simpla introducere a numărului de urmărire DHL, furnizat în momentul expedierii, obțineți acces la o mulțime de informații referitoare la călătoria coletului.

De la preluarea inițială până la fiecare punct de tranzit de-a lungul drumului, DHL Tracking oferă actualizări detaliate despre locația coletului dvs. Acestea includ informații despre momentul în care pachetul dvs. este disponibil pentru livrare și timpii estimați de livrare. Cu acest nivel de vizibilitate, puteți planifica în consecință și aveți liniște sufletească știind exact când să vă așteptați la pachet.

Urmărirea pachetului DHL

Cum să urmăriți pachetele DHL

Urmărirea pachetelor dvs. DHL este importantă pentru a rămâne informat despre locația acestora și pentru a asigura o experiență de livrare fără probleme. Această secțiune va explora diferite metode de urmărire eficientă a expedierilor DHL, inclusiv o alternativă de încredere numită Ship24. Urmând aceste instrucțiuni pas cu pas, veți obține informații despre călătoria pachetelor dvs. valoroase fără nicio bătaie de cap.

DHL Tracking pe site-ul lor

Urmărirea pachetelor dvs. DHL pe site-ul lor nu a fost niciodată mai ușoară. Iată o detaliere a pașilor pe care trebuie să-i urmezi:

 1. Vizitați site-ul web de urmărire DHL: Pentru a iniția procesul de urmărire, accesați site-ul web oficial de urmărire DHL. Acolo, veți găsi o interfață ușor de utilizat, concepută pentru a vă oferi informații în timp real despre pachetul dvs.

 2. Introduceți numărul dvs. de urmărire DHL: găsiți numărul de urmărire furnizat de DHL. Este un identificator unic atribuit pachetului dvs. Introduceți numărul de urmărire în câmpul desemnat de pe site-ul web de urmărire DHL.

 3. Primiți actualizări instantanee de urmărire: după ce ați introdus numărul de urmărire, faceți clic pe butonul „Urmărire”. Sistemul va prelua cele mai recente informații despre expedierea dvs. Veți obține informații despre locația sa actuală, data estimată de livrare și orice evenimente de transport pe care le-a întâlnit.

Urmărire DHL pe Ship24

Dacă preferați opțiuni suplimentare pentru a vă urmări pachetele DHL, Ship24 este o alegere excelentă. Oferă o platformă intuitivă care integrează mai mult de o mie de operatori logistici, inclusiv DHL.

Pentru a urmări cu Ship24, introduceți pur și simplu dvs Număr de urmărire DHL și faceți clic pe butonul săgeată sau apăsând enter. Puteți introduce până la 10 numere de urmărire simultan pe pagina de pornire sau în câmpul de căutare.

urmărirea DHL

După câteva secunde, veți primi actualizări de urmărire a pachetelor dvs.

Urmărirea expedițiilor internaționale DHL

Când vine vorba de urmărirea expedițiilor DHL către destinații internaționale, Urmărire internațională DHL este soluția de bază. Cu sistemul său complet de urmărire, DHL se asigură că clienții pot monitoriza cu ușurință progresul pachetelor lor la fiecare pas. Utilizând tehnologia logistică avansată, DHL oferă o experiență de urmărire fără probleme, asigurând transparență și liniște sufletească.

Standardul internațional DHL Parcel

Când utilizați DHL Parcel International Standard, vă puteți urmări expedierea prin simpla introducere a numărului de urmărire furnizat de DHL. Acest serviciu oferă informații de urmărire fiabile, permițându-vă să monitorizați călătoria pachetului dvs. peste granițe. Indiferent dacă coletul dumneavoastră este în tranzit sau în curs de livrare, sistemul de urmărire vă ține informat în timp real, oferindu-vă liniște sufletească.

DHL Parcel International Direct

Pentru o experiență de expediere internațională mai directă și mai eficientă, DHL Parcel International Direct oferă capabilități îmbunătățite de urmărire. Cu acest serviciu, nu numai că primiți actualizări detaliate de urmărire, dar beneficiați și de notificări proactive în diferite etape ale procesului de livrare. Rămâneți la curent cu vămuirea, transportul local și livrarea finală, asigurându-vă că sunteți mereu la curent cu locația coletului.

Utilizând DHL Parcel International Standard și DHL Parcel International Direct, vă puteți urmări cu ușurință expedițiile DHL la nivel internațional. Indiferent de destinație, aceste servicii vă permit să rămâneți conectat și informat pe toată durata călătoriei de transport. Experimentați confortul și fiabilitatea soluțiilor internaționale de urmărire DHL.

Urmărirea pachetului DHL Express

Cand vine vorba de Urmărire DHL Express, a rămâne informat și actualizat este esențial. Din fericire, DHL oferă un sistem de urmărire ușor de utilizat, care vă permite să vă monitorizați pachetul la fiecare pas. Utilizând serviciul de urmărire DHL Express, puteți urmări cu ușurință progresul expedierii dvs., asigurând liniștea sufletească pe tot parcursul procesului de livrare.

Pentru a urmări pachetul dvs. DHL Express, pur și simplu vizitați site-ul web DHL și navigați la pagina de urmărire dedicată. Introduceți numărul dvs. unic de urmărire, care poate fi obținut de la expeditor sau poate fi găsit în e-mailul de confirmare a expedierii. Cu un singur clic, o mulțime de informații vor fi la îndemână, oferind actualizări în timp real despre locația curentă a expedierii, data estimată de livrare și chiar istoricul livrărilor.

Pe lângă serviciul de urmărire DHL Express, puteți profita și de puterea Ship24. Ca platformă de urmărire cu renume, Ship24 oferă o soluție cuprinzătoare pentru urmărirea expedierilor DHL Express și diverse alte servicii de curierat. Cu interfața sa ușor de utilizat și capabilitățile avansate de urmărire, Ship24 vă îmbunătățește experiența de urmărire, oferindu-vă informații aprofundate și notificări despre pachetul dvs. DHL Express.

Urmărire DHL Domestic Express

Urmărirea expedițiilor DHL Domestic Express în aceeași țară nu a fost niciodată mai ușoară. Cu serviciul eficient de urmărire rapidă națională de la DHL, puteți fi la curent cu starea și locația pachetelor dvs. la fiecare pas. Indiferent dacă trimiteți documente, colete sau articole comerciale importante, DHL Domestic Express asigură o experiență de urmărire fără întreruperi pentru toate expedierile dvs. din aceeași țară.

Pentru a urmări expedierea DHL Domestic Express, pur și simplu vizitați site-ul web DHL, utilizați aplicația mobilă DHL sau utilizați un site web de urmărire terță parte. Introduceți numărul dvs. de urmărire DHL furnizat în momentul expedierii și lăsați sistemul de urmărire să facă restul. Cu actualizări în timp real, puteți monitoriza fără efort progresul coletului dvs. de la ridicare până la livrare.

Rămâneți informat despre timpii de livrare estimați și orice întârzieri de tranzit și chiar primiți notificări când expedierea ajunge la destinație.

DHL Global Mail/DHL eCommerce Tracking

Când vine vorba de urmărirea expedierilor DHL Global Mail, este esențial să fii informat despre locul unde se află articolele tale poștale. Cu Urmărire DHL Global Mail sau Urmărirea comerțului electronic DHL proces, vă puteți urmări cu ușurință pachetele și aveți liniște sufletească. Prin valorificarea puterii tehnologiei de urmărire a DHL, puteți monitoriza în mod convenabil călătoria articolelor dvs. poștale de la expeditor la destinatar.

Indiferent dacă trimiteți documente importante, pachete mici sau poștă internațională, urmărirea DHL Global Mail vă asigură că aveți vizibilitate în timp real asupra stării expedițiilor dumneavoastră. Rămâneți conectat și actualizat la fiecare pas cu urmărirea corespondenței DHL, permițându-vă să anticipați cu încredere sosirea articolelor dvs. poștale.

DHL Global Forwarding și urmărire a mărfurilor

Când vine vorba de urmărirea transporturilor și serviciilor de transport de marfă mai mari cu DHL, DHL Global Forwarding and Freight oferă o soluție eficientă și fiabilă. Cu sistemul lor cuprinzător de urmărire, puteți monitoriza cu ușurință progresul expedierilor și puteți fi la curent cu locația acestora. Indiferent dacă trimiteți mărfuri peste granițe sau gestionați o logistică complexă, DHL Global Forwarding și urmărirea mărfurilor asigură transparență și liniște sufletească pe tot parcursul procesului de expediere.

Experimentați confortul urmăririi fără probleme a expedierilor DHL de marfă, cu actualizări în timp real și informații precise la îndemână. Păstrați controlul și luați decizii informate cu urmărirea mărfurilor DHL.

Urmărirea pachetelor DHL prin apel telefonic

Pentru a urmări un colet printr-un apel telefonic, clienții pot apela 0844 248 0844 și spuneți „Urmăriți un pachet”. Folosind sistemul telefonic de recunoaștere a vorbirii DHL, veți putea accesa actualizări live despre progresul coletului DHL. Urmărirea coletului DHL prin acest serviciu este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu costuri care variază în funcție de locul de unde apelați.

De asemenea, puteți trimite un mesaj text cu numărul de factura de transport către +44 7720 334 455 iar DHL va răspunde cu cele mai recente informații despre locul unde se află coletul dvs.

Cu toate acestea, acest serviciu are taxe asociate care variază în funcție de țara din care este trimis textul.

Formatul numărului de urmărire DHL

Veți primi un număr de urmărire DHL atunci când expediați coletul DHL. Un număr de urmărire este un set unic de numere, uneori cu litere, care va identifica un pachet pentru transportul intern și internațional. Când expediați un colet, clienții vor primi de obicei o confirmare prin e-mail sau o notificare cu numărul de urmărire DHL.

Există mai multe variante ale numerelor de urmărire DHL, în funcție de tipul de Livrare DHL clientul a ales pentru pachet. Acestea pot fi identificate mai jos:

 • Pachet DHL numărul de urmărire are un număr de 10 cifre și litere, începând cu 3S, JVGL sau JJD.
 • DHL Express numărul de urmărire va avea un număr de 10 cifre care începe cu 000, JJD01, JJD00, JVGL sau o variantă similară.
 • Comerț electronic DHL: numărul de urmărire va varia de la 10 la 39 de caractere. De obicei, începe cu GM, LX și RX. Alternativ, numărul de urmărire poate începe cu până la cinci cifre.
 • DHL Global Forwarding: numărul de urmărire poate avea mai multe variante diferite ale codului de urmărire, inclusiv un număr de 7 cifre, un număr urmat de 2 litere și 4-6 numere sau începe cu 3 sau 4 litere, cu un cod de transport din 3 cifre, urmat de o liniuță , apoi un număr de 8 cifre. Toate cele de mai sus pot fi modificate.

Semnificația stării de urmărire a curierului DHL

Când urmăriți un colet DHL folosind un număr de urmărire DHL, va fi afișată o listă cu stările de urmărire ale curierului. Fiecare stare indică locația actuală a coletului dvs. DHL. Starile de urmărire DHL sunt după cum urmează.

Starea de urmărire a curierului Descriere
Shipment information received Datele pachetului dvs. au fost primite, acum îl puteți urmări.
Processed at Pachetul DHL este procesat în țara de origine/destinație.
Arrived at DHL Sort Facility Pachetul DHL a sosit la centrul de sortare local.
The shipment has departed from a DHL Sort Facility Pachetul DHL a părăsit centrul de sortare local.
Arrived at DHL Delivered Facility Pachetul DHL a ajuns la terminalul de livrare și așteaptă să fie procesat din nou înainte de a-l trimite destinatarului.
Processed at Pachetul DHL este procesat într-o anumită locație.
Customs clearance status updated. Note - The Customs clearance process may start while the shipment is in transit to the destination. Vama are pachetul DHL și este în curs de inspectare.
Shipment picked up Pachetul DHL este procesat, iar curierul este gata să-l ridice pentru livrare.
Shipment is on hold Livrarea este întârziată și nu va ajunge la timp pentru timpul estimat de livrare.
Shipment is out with courier for delivery Pachetul vă este livrat.
Delivered Ați primit pachetul DHL.

Aceste stări de urmărire a curierului DHL se afișează și atunci când vă urmăriți pachetele cu numerele de urmărire internaționale DHL. Mai jos sunt câteva dintre notificările de urmărire pe care le veți întâlni atunci când urmăriți pe Ship24.Notificări de urmărire DHL

Urmărirea DHL nu funcționează sau se actualizează

Dacă notificarea de urmărire DHL nu este actualizată, de obicei, coletul a fost transmis unui curier local pentru ultima parte a călătoriei. Serviciile de urmărire DHL se vor încheia de obicei după ce a avut loc transferul coletului. Așteptați cel puțin 24 până la 48 de ore înainte de a încerca din nou să urmăriți coletul DHL.

Dacă numărul de urmărire DHL încă nu este afișat ca valid, clienții sunt îndemnați să contacteze comerciantul de comerț electronic sau expeditorul pentru a verifica dacă numărul este corect. Dacă problema numărului de urmărire DHL încă nu poate fi rezolvată, clienții sunt încurajați să contacteze direct serviciile pentru clienți DHL.

Îmi pot urmări coletul DHL folosind o aplicație?

Pentru a urmări coletul DHL folosind aplicația Whatsapp, va trebui să descărcați aplicația pe dispozitiv, să o instalați și apoi să adăugați numărul DHL pentru a începe să o utilizați. Cu toate acestea, persoanele care nu doresc să descarce și să instaleze aplicația Whatsapp pentru a-și urmări coletul DHL, pot, alternativ, să acceseze site-ul web Ship24 și să introducă numărul lor de urmărire a coletului DHL în bara de căutare și să înceapă să-și urmărească coletul instantaneu.

Ship24 nu necesită să descărcați sau să instalați nimic pe dispozitivul sau computerul dvs. și poate începe să vă urmăriți coletul DHL instantaneu doar folosind numărul dvs. de urmărire DHL.

Clienții DHL Express pot, totuși, să își țină evidența coletele prin intermediul asistentului digital DHL WhatsApp în aplicație, dacă doresc. Utilizarea aplicației facilitează urmărirea coletului DHL, această aplicație este disponibilă 24/7. Asistentul digital vă poate ajuta cu urmărirea coletului DHL, precum și cu alte întrebări generale ale serviciului pentru clienți.

Pentru a începe urmărirea unui colet DHL, utilizatorii trebuie să adauge numărul WhatsApp DHL Express +44 1163 265750 la contacte, deschideți un nou chat și trimiteți „Urmărire” urmat de numărul de urmărire DHL din 10 cifre.

Cu toate acestea, persoanele care folosesc acest serviciu ar trebui să rețină că nu pot urmări toate coletele prin acest serviciu. Dacă următorul colet pe care îl comandă este tratat de un alt curier, înseamnă că va trebui potențial să descarce o altă aplicație sau să adauge un nou contact pe o aplicație existentă sau pe mai multe alte variabile.

Indiferent de curierul cu care este trimis coletul dvs. - DHL sau altfel - poate fi urmărit fără a fi nevoie să descărcați sau să instalați nimic, indiferent de câți curieri diferiți sunt tratați coletele dvs.

Urmărirea coletului DHL cu adresa de e-mail

Coletele nu pot fi urmărite folosind o adresă de e-mail; totuși, utilizatorii pot e-mail DHL dacă doresc să afle despre detaliile de urmărire cu numărul de urmărire DHL. Deși, aceasta este una dintre modalitățile mai lente de a urmări un colet DHL.

Trimiterea prin e-mail DHL cu privire la urmărirea coletului DHL este o metodă care necesită mai mult timp, care necesită mai mult din partea cumpărătorului, deoarece va trebui să-și deschidă e-mailul și să creeze e-mailul pentru a solicita detaliile de urmărire. De asemenea, poate dura mai mult pentru ca DHL să răspundă despre coletul dvs. și este posibil să pierdeți e-mailul dacă nu vă verificați căsuța de e-mail sau dacă v-ați pierdut conexiunea la internet la un moment dat.

Apoi veți primi instantaneu toate detaliile coletului, inclusiv locația și starea dvs. curentă, fără a fi nevoie să așteptați un răspuns, o notificare sau să vă verificați căsuța de e-mail.

Dacă preferați să trimiteți un e-mail, totuși, utilizatorii pot accesa urmărirea coletului lor DHL trimițând prin e-mail numărul documentului de parcurs în câmpul subiect către serviciul specializat de urmărire DHL. Îi puteți contacta prin e-mail la: track@dhl.com.

Orele de livrare DHL

DHL își livrează coletele de luni până vineri între orele 8:00 și 18:00. Ora exactă de livrare va depinde de dimensiunea și adresa de livrare a coletului.

Contactați Serviciul Clienți DHL

Pentru a contacta serviciul clienți DHL, puteți încerca următoarele opțiuni:

 1. Vizitați site-ul web DHL și utilizați funcția de chat live pentru a lua legătura cu un reprezentant al serviciului pentru clienți.Serviciul Clienți DHL
 2. Apelați serviciul clienți DHL folosind următoarele numere de telefon:
 3. Pentru întrebări generale și asistență: 1-800-225-5345 (în Statele Unite) sau +1-954-888 7000 (în afara Statelor Unite)
 4. Pentru întrebări de urmărire și livrare: 1-800-225-5345 (în Statele Unite) sau +1-954-888 7000 (în afara Statelor Unite)
 5. Contactați DHL prin e-mail completând formularul de contact online de pe site-ul lor.
 6. Luați legătura cu DHL pe platformele de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter.
 7. Vizitați o locație DHL din zona dvs. și discutați personal cu un reprezentant. Puteți găsi locația cea mai apropiată de dvs. utilizând locația DHL de pe site-ul lor.

Nu suntem afiliați, asociați, autorizați, avizat de DHL sau în niciun fel conectați oficial cu DHL. Toate numele, mărcile, emblemele și imaginile sunt mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi.

Continuând, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii